Trabzonspor'a yeni yıl hediyesi Emre'den!

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Trabzonspor taraftarı önünde Medical Park Antalyaspor'u konuk etti. 90 dakika sonunda Trabzonspor karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.Trabzonspor'un gollerini 44. dakikada penaltıdan Malouda ve 81. dak

Trabzonspor'a yeni yıl hediyesi Emre'den!

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Trabzonspor taraftarı önünde Medical Park Antalyaspor'u konuk etti. 90 dakika sonunda Trabzonspor karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Trabzonspor'un gollerini 44. dakikada penaltıdan Malouda ve 81. dakikada Emre kaydederken, Medical Park Antalyaspor'un tek golünü 31. dakikada Zeki attı.

Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 27'ye yükselterek devre arasına 7. sırada girerken, MP Antalyaspor 18 puanda kaldı ve ilk yarıyı 14. sırada tamamladı.

Maçın ayrıntıları 2.sayfada


FORNEZZI'Yİ GEÇEMEDİLER

Trabzonspor ev sahibi olmanın avantajıyla da karşılaşmaya hızlı bir başlangıç yaptı. Henüz karşılaşmanın başında golcü oyuncu Henrique ile ev sahibi ekip önemli bir fırsat yakaladı. Sol kanattan Yusuf Erdoğan'ın ortasına etkili bir kafa vuruşu yapan Henrique'nin bu şutunu kaleci Fornezzi zor da olsa kontrol etmeyi başardı.

Trabzonspor daha fazla topla oynayan taraf olmasına rağmen pozisyon bulmakta da zorlandı. 21. dakikada sağ kanattan Olcan'ın kullandığı savunma uzaklaştırdı. Ceza sahası dışına açılan topu Zokora havada düzgün bir vuruşla kaleye gönderdi ancak Fornezzi yine başarılı bir kurtarışla gole izin vermedi ve topu kornere çelmeyi başardı.

SON 15 DAKİKADA KARŞILIKLI GOLLER

Karşılaşmanın ilk yarısının son 15 dakikasında ise karşılıklı goller izledik. 31. dakikada Medical Park Antalyaspor ender geliştirdiği atakların birinde Zeki'nin ceza sahası dışından attığı enfes golle skoru 1-0'a getirmeyi başardı. Ceza yayının birkaç metre dışından topla buluşan Zeki çok sert ve düzgün bir vuruşla Onur'u mağlup etmeyi başardı. İlk yarının sonları oynanırken 43. dakikada bu kez Trabzonspor golü buldu. Hakem ceza sahası içerisinde Emre Güngör'ün elle oynamasını penaltı olarak değerlendirdi. Penaltıda topun başına Malouda geçerken, yıldız oyuncu 44. dakikada penaltıyı gole çevirerek skora dengeyi getirdi. İlk 45 dakikada da 1-1'lik skorla sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısını her iki takım da ilk yarıda mücadele ettikleri 11'lerle çıktı. İkinci yarının başında da oyunu daha fazla kontrol eden taraf ev sahibi Trabzonspor oldu. Gol arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da teknik direktör Reşit Akçay ilk müdahalesini 56. dakikada Aykut Akgün'ün yerine Emre Güral'ı alarak yaptı.

Emre Güral'ın oyuna dahil olmasının ardından hücum bölgesinde daha fazla kalmaya çalışan Trabzonspor bir türlü rakip önünde istediği gol pozisyonlarına giremedi.

Karşılaşmanın 70. dakikasında yine Medical Park Antalyaspor'u kurtaran isim Fornezzi olmayı başardı. Ceza sahasın açılan ortaya savunmanın arkasına sarkan Yusuf kafa vuruşu ile kaleye gönderdi ancak Fornezzi son anda topu çelmeyi başardı. Altı pas üzerinde boşta kalan topu da MP Antalyaspor savunması uzaklaştırdı.

BASKI VE BEKLENEN GOL...

76. dakikada baskısı artan Trabzonspor bu kez gole Olcan Adın ile çok yaklaştı. Olcan savunmanın arkasına sarkıp topla buluştu. Açısını kaybetmesine rağmen kaleye şutunu gönderdi ancak top direğin dibinden auta gitti. Baskısını iyice arttıran Trabzonspor aradığı golü oyuna ikinci yarıda giren Emre ile buldu. Ceza sahası içerisine açılan ortayı kafa ile altıpas üzerine Olcan gönderirken, Emre Güral altıpas üzerinde yaptığı kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi ve takımını 81. dakikada 2-1 öne geçirdi. Emre kafa vuruşunu yaparken Musa Nizam ile çarpıştı ve iki oyuncu da kısa süreli bir sakatlık geçirdi. İki oyuncu da yaşadıkları sakatlıktan sonra oyuna devam edemedi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Trabzonspor, 90 dakika sonunda Medical Park Antalyaspor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor