Trabzonspor yönetimine 2 sürpriz isim!

Trabzonspor Külübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na büyük destek veren Çevre ve Şehircilik Bakanı  Erdoğan Bayraktar, daha önce müdahil olmadığı yönetim listesine kongre kararı alınması halinde iki ünlü iş adamını ekleyecek. Bunlardan biri ünlü iş adamı A

Trabzonspor yönetimine 2 sürpriz isim!

Trabzonspor Külübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na büyük destek veren Çevre ve Şehircilik Bakanı  Erdoğan Bayraktar, daha önce müdahil olmadığı yönetim listesine kongre kararı alınması halinde iki ünlü iş adamını ekleyecek.

 Bunlardan biri ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, diğeri ise Ebru Gündeş'in eşi Azeri iş adamı Reza Zarrab. Azeri işadamı Zareb Trabzonspor'a bu sezon yüklü bir mikterde ekonomik yardımoda bulunduğu ve yönetime girmeye de sıcak baktığı gelen bilgiler arasında

KONGRE OLMAZSA İSTİFALAR DEVAM EDEBİLİR

25-26 Mayıs’ta seçilmelerinin üzerinden kısa bir süre geçmeden Osman İlyas ile Mehmet İrfan Coşkun’un istifasıyla güven kaybeden yönetim, yedek yönetici Çetin Kansız ’ın istifası ile beraber bir şok daha yaşadı.

Yönetime girmesiyle beraber kamuoyunda büyük ses getiren Yaşar Aşcıoğlu’nun da Trabzonspor’a katkı sağlamadan istifa etmesi, Hacıosmanoğlu’na yönetimi köşeye sıkıştırdı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor