Trabzonspor yönetimi ibra edildi!

Trabzonspor’un 68.Olağan Genel Kurul bugün Hayri Gür Spor Salonunda gerçekleştirildKulübün borcunun 173 milyon TL olduğu açıklandı. Genel Kurulda Yapılan oylamada Trabzonspor Yönetimi oy birliği ile ibra edildi. Denetleme Kurulu başkanı Mahmut Ören, 30 Ka

Trabzonspor yönetimi ibra edildi!

Trabzonspor’un 68.Olağan Genel Kurul bugün Hayri Gür Spor Salonunda gerçekleştirild

Kulübün borcunun 173 milyon TL olduğu açıklandı. Genel Kurulda Yapılan oylamada Trabzonspor Yönetimi oy birliği ile ibra edildi. Denetleme Kurulu başkanı Mahmut Ören, 30 Kasım 2013 itibari ile kulübün 21 milyonu uzun vadeli, 152.4 milyonu kısa vadeli olmak üzere toplam 173 milyon 417 bin lira borcu olduğunu bildirmişti.

Genel kurulda Trabzonspor yönetim kurulu mali ve idari açıdan ibra edildi. Trabzonspor Kulübü'nün 2014 yılı konsolide tahmini bütçesi 482 milyon 750 bin lira olarak da onandı. 

- Borç, 173 milyon 

Mali İşlerden Sorumlu Kulüp Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, kulübü devraldıklarında 30  Nisan 2013 tarihinde kulübün borcu 176 milyon olarak açıklandığını belirterek, "Kulübü devraldığımız 28 Mayıs 2013'de reel borcumuz 190 milyon lira civarındaydı, Yaptığımız çalışmalarla borç 173 milyon civarına inmiştir. Borçların vade yapısı ve sıkıntılar devam etmekte ancak azalma yönünde eğilim göstermektedir, bir iyiye gidiş vardır" ifadelerini kullandı.

Genel kurul, sermaye arttırımı konusunda yönetim kuruluna yetki verdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler