Trabzonspor'un eski yıldızı Marcelinho: Para bitti sahte dostlar gitti

Trabzonspor'da bir dönem forma giyen Marcelinho'dan dikkat çeken röportaj

Trabzonspor'un eski yıldızı Marcelinho: Para bitti sahte dostlar gitti

Süper Lig'de bir dönem Trabzonspor forması da giyen Brezilyalı futbolcu Marcelinho, kariyerine 44 yaşında son verdi. Marcelinho, kendisiyle yapılan röportajda çok çarpıcı ifadelere imza attı. Bundan sonra ne yapacak? Felç geçirdiğinde sahalara nasıl döndü? İşte Marcelinho'nun o çarpıcı röportajı...

Marcelinho: "Antrenör olarak devam etmek istiyorum"
Halen formda ve fit olduğunu anlatan Marcelinho, "Çok şükür formdayım. Oynamaya devam bile edebilirim. Hertha Berlin'deki kadar hızlı değilim ama güçlü bir bedenim var. Futbola antrenör olarak devam etmeyi planlıyorum" dedi.

Trabzonspor'un eski yıldızı Marcelinho: Para bitti sahte dostlar gitti

Marcelinho felç geçirdi, 15 günde sahalara döndü
2 yıl önce felç geçiren Marcelinho, "Doktorlar felç geçirdiğimi söyledi ama 15 gün sonra tekrar sahaya çıktım. Doktorlar ise bana en az 1 ay futbol oynamamam gerektiğini söylemişti. Bu olay hayatımı değiştirdi mi? Biliyorsunuz ben Tanrı'ya inanıyorum. Bu yüzden de kalbim temiz ve ruhen de bir sükunetim var" ifadelerini kullandı.

Para bitti sahte dostlar gitti

Marcelinho kendisine sorulan, 'Eskiden çok para kazanıyordunuz. Aynı zamanda cömertçe harcıyordunuz. Bugün durumlar nasıl? sorusuna ise çarpıcı bir cevap verdi. Brezilyalı, "Ben  iyi durumdayım. Evet halen cömertim. Zamanında sahte dostluklar sebebiyle çok para harcadım. Birçoğu sadece kazandığım parayı ve onlara sağlayabileceğim imkanları sevdi. Para bitince, birçoğu da gitti" açıklamasını yaptı.

Türkiye de soruldu...
'Fransa'da Almanya'da, Türkiye'de ve Breziya'da futbol oynadın. En çok nereyi sevdin?' sorusuna ise Marcelinho, "Aslında her yer oynadığım yer benim için iyi bir deneyimdi. Ama Berlin benim ikinci evim. Hertha Berlin de kariyerimde çok farklı bir yere sahip. Gerçekten harika bir 5 yıldı" diye konuştu. 

2006-2007 sezonunda Trabzonspor'da 20 maçta 1515 dakika süre alan Marcelinho, 3 gol kaydetmişti. Marcelinho, Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Wolfsburg'un yolunu tutmuştu. 

Ajansspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor