Trabzonspor TIR'ında vurgun araştırması

Trabzonspor’un deplasmanda oynadığı maçlar öncesi kenti giden ve Ticari ürünlerin satışını yapan tır da yolsuzluk yapıldığı gerekçesiyle  soruşturma başlatıldı.Trabzonspor’un deplasman maçları öncesi  aynı kente giden ve  Ticari ürünlerin satışının yapıld

Trabzonspor TIR'ında vurgun araştırması

Trabzonspor’un deplasmanda oynadığı maçlar öncesi kenti giden ve Ticari ürünlerin satışını yapan tır da yolsuzluk yapıldığı gerekçesiyle  soruşturma başlatıldı.

Trabzonspor’un deplasman maçları öncesi  aynı kente giden ve  Ticari ürünlerin satışının yapıldığı tır da personelin 100 Bin TL’lik vurgun yaptığı iddiasıyla yönetim tarafından araştırılma başlatıldı.

Çalışanların kısmı ifadesi alınırken olayla ilgili araştırma ve ürün sayımının sürdüğü öğrenildi.

Yönetim kurulu tarafından 1 ay önce başlatılan araştırma sürerken  tırlar da yapılacak sayım sonrasında suistimal görülürse çalışan 4 personel hakkında yasal işlem başlatılacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor