Trabzonspor kupada avantaj peşinde

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor, yarın deplasmanda Türkiye Kupası 2. Turu'nda Mersin Hentbol ile yapacağı ilk maçtan avantajlı bir sonuçla ayrılmayı hedefliyor.Antrenör Ahmet Kaynak, basına yaptığı açıklamada, karşılaşmayı kazana

Trabzonspor  kupada avantaj peşinde

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor, yarın deplasmanda Türkiye Kupası 2. Turu'nda Mersin Hentbol ile yapacağı ilk maçtan avantajlı bir sonuçla ayrılmayı hedefliyor.

Antrenör Ahmet Kaynak, basına yaptığı açıklamada, karşılaşmayı kazanabilecek güce sahip olduklarını belirterek, iyi bir sonuçla Trabzon’a dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

Kaynak, kupa maçlarının lig maçları gibi olmadığını ifade ederek, "İki ayaklı karşılaşmalar oluyor. Mersin Hentbol, çok zorlu bir ekip.  İyi kadroları var. Bu maçta sayı farkı yakalamak isteyeceklerdir. Biz de oyunu lehimize çevirebilmek için mücadele edeceğiz. Buradan alacağımız iyi bir sonuç bize Trabzon’da sonuca gitmemize yardımcı olacaktır" dedi.

Kazanmak için oynayacaklarını ifade eden Kaynak, "Ama her türlü şartı göz önüne alarak, başa baş bir skora da razı gelebiliriz. Çünkü kupa maçı olduğu için Trabzon’a iyi bir skorla dönmemiz bizim lehimize olacaktır. Yenilsek dahi farkı minimumda tutmalıyız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor