Trabzonspor ile de anılan Aytaç Kara Galatasaray'da!

Trabzonspor'un eski futbolcusu olan ve tekrar adı bordo mavililerle anılan Aytaç Kara'nın Galatasaray'la anlaştığı öne sürüldü.

Trabzonspor ile de anılan Aytaç Kara Galatasaray'da!

Trabzonspor'un orta sahayı güçlendirecek isimler arayışında olması nedeniyle adı geçen futbolculardan biri olan Aytaç Kara'nın Galatasaray ile büyük oranda anlaşma sağladığı iddia edildi.

Trabzonspor'da daha önce de forma giyen Aytaç'ın ocak ayında sarı kırmızılılara imza atacağı belirtildi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre;

Galatasaray, bu sezon ilk transferini Kasımpaşa'dan yaptı. Kasımpaşa'nın kaptanı Aytaç Kara, devre arasında sarı kırmızılı formayı giyecek. Fatih Terim, orta sahada Taylan Antalyalı'nın alternatifsiz olması nedeniyle o bölgeye bir transfer istiyordu. Başakşehir maçında kırmızı kart gören Aytaç Kara'nın devre arasına kadar forma giymesi beklenmiyor.. Aytaç, ocak ayında sarı-kırmızılı kulübün ilk transferi olacak. 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig'den kendisine gelen teklifleri, "Galatasaray'la anlaştım" diyerek geri çevirdiği ortaya çıktı. Kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Aytaç, yönetimle yaşadığı problemler nedeniyle ara transfer döneminde serbest bırakılacak. Taylan Antalyalı'ya yerli alternatif arayan Galatasaray da yedek kulübesini Aytaç Kara ile güçlendirmiş olacak. Son Başakşehir maçında kırmızı kart gören yıldız futbolcunun bir anlamda Kasımpaşa kariyeri sona erdi. Aytaç Kara'nın Galatasaray'da 35 numaralı formayı giymesi bekleniyor.

Trabzonspor ile de anılan Aytaç Kara Galatasaray'da!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor