Trabzonspor için Berbatov iddiası!

Trabzonspor'un forvet arayışı dış basında da büyük yankı uyandırmaya devam ediyor.  Özellikle İngiltere ve İtalya basınında çıkan transfer iddialarına bir yenisi de Bulgaristan'dan eklendi. Bulgarlar, Trabzonspor'un dünyaca ünlü yıldız Berbatov'la ilgilen

Trabzonspor için Berbatov iddiası!
Trabzonspor'un forvet arayışı dış basında da büyük yankı uyandırmaya devam ediyor.  Özellikle İngiltere ve İtalya basınında çıkan transfer iddialarına bir yenisi de Bulgaristan'dan eklendi. Bulgarlar, Trabzonspor'un dünyaca ünlü yıldız Berbatov'la ilgilendiğini iddia etti.
 
 
Bulgaristan’ın önemli yayın organlarından Standart News Bordo-Mavililer’in Berbatov'la ilgilendiğine dair bir haber yaptı. Trabzonspor’un 12.5 milyon taraftarıyla Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri olduğunu belirten gazete, “Başkan ve teknik direktör Mustafa Akçay’ın hayali ‘Süper Takım’ kurmak. Malouda ve Bosingwa transferleriyle bu yolda önemli adımlar atıldı. Berbatov’u da alarak bu takımı tamamlamayı planlıyorlar” diye yazdı.
 
‘Ne Barcelona’sı!’
 
Trabzonspor’a Berbatov’la ilgili bir güzel haber de menacerinden Emil Danchev’den geldi. İspanyol basını, Barcelona’nın 32 yaşındaki forvetle ilgilendiğini öne sürmüştü. Martino’nun, Ocak ayında bu transferi bitirmek istediği kaydedilmişti. Danchev bu iddialarla ilgili olarak, “Birçok şey yazılıp, çiziliyor. Bunlar kulağa hoş gelen şeyler. Ancak hiçbirisinin doğruluk payı bulunmuyor” ifadelerini kullandı. İngiliz basını ise Fulham’ın hala yeni sözleşme için Bulgar golcüyle masaya oturmadığını hatırlatarak, “Yönetim ona, kendisine yeni kulüp araması mesajını gönderiyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor