Trabzonspor galibiyet için Polonya'da

THY'ye ait özel uçak ile sabah saatlerinde Trabzon'dan havalanan bordo-mavili kafile, yaklaşık 3 saatlik yolculuğun ardından başkent Varşova'ya ulaştı.Burada az sayıda taraftar tarafından karşılanan bordo-mavili takım, daha sonra kamp yapacağı otele harek

Trabzonspor galibiyet için Polonya'da

THY'ye ait özel uçak ile sabah saatlerinde Trabzon'dan havalanan bordo-mavili kafile, yaklaşık 3 saatlik yolculuğun ardından başkent Varşova'ya ulaştı.

Burada az sayıda taraftar tarafından karşılanan bordo-mavili takım, daha sonra kamp yapacağı otele hareket etti.

-Adrian'a uçakta kutlama

Trabzonspor'un Polonyalı oyuncusu Adrian Mierzejewski'ye uçakta sürpiz doğum günü kutlaması yapıldı. 27 yaşına giren Adrian için THY tarafından üzerinde Adrian'ın isminin yazılı olduğu bordo-mavili forma şeklinde pasta hazırlatıldı.

Adrian, uçak kalktıktan sonra  teknik direktör Mustafa Akçay, Fildişi Sahilli oyuncu Didier Zokora ve yönetim kurulu üyesi Muhammet Engin Kara'nın da katılımıyla yapılan kutlamada pastasını kesti. Adrian'a pastasından ilk olarak Mustafa Akçay ikram etti.

-Son çalışma

Trabzonspor, bu akşam Varşova Stadı'nda yapacağı son çalışmayla Legia Varşova maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

TSİ ile 22.00'de başlayacak antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak. Teknik direktör Mustafa Akçay, maç öncesi bir basın toplantısı düzenleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor