Trabzonspor eğer turu geçerse...

UEFA Avrupa Ligi'nde lider olarak gruptan çıkan Trabzonspor'un 2. ve 3. turdaki rakipleri belli oldu. İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan kura çekiminde Trabzonspor  2. tur'da İtalyan devi Juventus ile eşleşti.Trabzonspor zorlu rakibi geçmesi halinde karşıl

Trabzonspor eğer turu geçerse...

UEFA Avrupa Ligi'nde lider olarak gruptan çıkan Trabzonspor'un 2. ve 3. turdaki rakipleri belli oldu. İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan kura çekiminde Trabzonspor  2. tur'da İtalyan devi Juventus ile eşleşti.

Trabzonspor zorlu rakibi geçmesi halinde karşılaşacağı takım da belli oldu.  Esjberg - Fiorentina eşleşmesinin kazananı 3. turda Trabzonspor'un rakibi olacak.

ESJBERG NASIL BİR TAKIM?

Esbjerg fB , Danimarka'nın en üst düzey futbol ligi olan Danimarka Süper Ligi'nde yer alan bir futbol kulübü. Danimarka kulübü şu an itibariyle 12 takımlık ligin 11. sırasında bulunuyor. Takımın değeri 1.1 Milyon TL.

FİORENTİNA NASIL BİR TAKIM?


Associazione Calcio Firenze Fiorentina SpA veya kısaca ACF Fiorentina, İtalya'nın Toscana bölgesinin önemli şehirlerinden Floransa'da kurulmuş futbol kulübü.

1926 yılında kurulan ACF Fiorentina takımının ilk kurulduğu günlerde Kırmızı - Beyaz olan renkleri, 1928 yılında bugünkü haliyle Mor - Beyaza çevrilmiştir. O günden beri takım "i Viola" (Morlar, Menekşeler) olarak bilinmektedir. Futbol takımı iç saha maçlarını 47.282 seyirci kapasiteli 'Comunale' Stadium "Artemio Franchi"'da yapmaktadır. 2000-2001 sezonu başında Fatih Terim bu kulüpte teknik direktörlüğe getirilmiştir.

Fiorentina takımının futbolcu kadrosunun toplam değeri 430.000.000 TL.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor