Trabzonspor devleri solladı!

Trabzonspor'un  Avrupa maçlarında aldığı sonuçlar sonrası bordo-mavili takım 2013-2014 sezonu UEFA Avrupa kupaları başarı sıralamasında ilk 25 takım arasında gösterildi.Trabzonspor bu sıçrama ile ayrıca sıralamada Galatasaray'ı yakalayarak aynı puana ulaş

Trabzonspor devleri solladı!

Trabzonspor'un  Avrupa maçlarında aldığı sonuçlar sonrası bordo-mavili takım 2013-2014 sezonu UEFA Avrupa kupaları başarı sıralamasında ilk 25 takım arasında gösterildi.

Trabzonspor bu sıçrama ile ayrıca sıralamada Galatasaray'ı yakalayarak aynı puana ulaştı. Trabzonspor yoluna kayıpsız devam ettiği Avrupa yolunda sarı kırmızılı kulüp ile birlikte 24. ve 25. Sıraları paylaşarak 7.900 puana ulaştı. Bu müthiş çıkış ile de yetinmeyen Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi takımları içerisinde en başarılı 5 takım içerisinde de yer aldı. Trabzonspor'un bu başarılı sonuçlara devam etmesi halinde 2013-2014 sezon sonu sıralamasında Avrupa'nın en iyi ilk 15 takım arasında yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Karadenizli takımın başarı sıralamasında geride bıraktığı kulüplerden bazıları şöyle. İspanya'dan Valencia,Sevilla,Real Sociedad, İtalya'dan Lazio,Udinese, Almanya'dan Eintracht Frankfurt, Freiburg, İngiltere'den Wigan ve Swansea City ,Portekiz'den Porto ve Benfica, Fransa'dan ise Olympique Lyon ve Marsilya.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler