Trabzonspor deplasmanda acı çekiyor!

Trabzonspor bu sezon Süper Lig ve Ziraat Türkiye kupasında deplasmanda oynadığı maçlarda galibiyet almakta zorlandı.Sadece Kayserispor deplasmanında 1-0 kazanan Trabzonspor takımı Beşiktaş karşısında 2-0, Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Gaziantepspor karşısı

Trabzonspor deplasmanda acı çekiyor!

Trabzonspor bu sezon Süper Lig ve Ziraat Türkiye kupasında deplasmanda oynadığı maçlarda galibiyet almakta zorlandı.

Sadece Kayserispor deplasmanında 1-0 kazanan Trabzonspor takımı Beşiktaş karşısında 2-0, Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Gaziantepspor karşısında 3-2, Akhisar Belediyespor karşısında 3-0, Ziraat Türkiye kupasında Balıkesirspor karşısında 3-1 kaybetti.

Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Trabzonspor Avrupa kupalarında ise deplasmanda oynadığı 5 maçı da kazandı.

3 MAÇTA 9 GOL YEDİ

Trabzonspor Süper Lig’de deplasmanda oynadığı son 3 maçta kalesinde 9 gol gördü. Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Gaziantepspor karşısında 3-2’lik skorlarla kaybeden Trabzonspor ayrıca bu hafta içi oynanan Ziraat Türkiye kupası 4.tur maçında Balıkesirspor’a 3-1 kaybetti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler