Trabzonspor baştan aşağı değişecek!

TRABZONSPOR teknik direktörü Mustafa Akçay, devre arasında forvet başta olmak üzere istediği takviyelerin yapılması durumunda takımın oyun anlayışını tamamen değiştirecek.Trabzonspor Yönetim Kurulu, devre arasında takıma en az 2 flaş isim transfer etmek i

Trabzonspor baştan aşağı değişecek!

TRABZONSPOR teknik direktörü Mustafa Akçay, devre arasında forvet başta olmak üzere istediği takviyelerin yapılması durumunda takımın oyun anlayışını tamamen değiştirecek.

Trabzonspor Yönetim Kurulu, devre arasında takıma en az 2 flaş isim transfer etmek için yoğun çaba harcıyor. Teknik direktör Mustafa Akçay ise forvet öncelikli olmak üzere yapılacak takviyelerle devre arasında takımın oyun sistemini tamamen değişmeyi planlıyor.

Bu sezon genellikle 4-1-4-1 oyun sistemi üzerinde duran Mustafa Akçay’ın devre arasında yapılacak takviyelerle bu sistemi 4-2-3-1 veya 4-3-3’e döndürmek istediği ve bu fikrini yardımcılarıyla paylaştığı öğrenildi. Mustafa Akçay, yapılacak takviyelerle takımın sahadaki duruşunun değişebileceğini belirterek, "Takımımızda şu an için çok kaliteli isimler var. Ancak yapmayı planladığımız takviyelerden istediğimiz verimi alabilirsek oyun yapımız ve sahadaki duruşumuz değişebilir. Bu konuda çok yoğun şekilde çalışıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor