Trabzonspor Akçay'la kaybetmiyor

Sezon başında Trabzonspor’u çalıştırmaya başlayan Mustafa Akçay, bordo-mavili takımın başında Avrupa’da oynadığı maçları kaybetmedi. Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, tarihinde ilk kez mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi'ne yenilgisiz taşıyan Akçay, ilk olar

Trabzonspor Akçay'la kaybetmiyor

Sezon başında Trabzonspor’u çalıştırmaya başlayan Mustafa Akçay, bordo-mavili takımın başında Avrupa’da oynadığı maçları kaybetmedi. Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, tarihinde ilk kez mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi'ne yenilgisiz taşıyan Akçay, ilk olarak İrlanda'nın Derry City takımıyla eşleşti.


Trabzonspor, rakibiyle oynadığı iki maçı da kazandı. Evinde 4-2 deplasmanda ise 3-0 kazanan Trabzonspor, üst turda ise Belarus temsilcisi Dinamo Minsk ile eşleşti. Rakibini deplasmanda 1-0 yenen Trabzonpor evinde ise golsüz berabere kalarak Play-Off’a yükseldi. Arnavutluk temsilcisi Kukesi takımını deplasmanda 2-0, Trabzon'da ise 3-1 mağlup ederek gruplara kalma başarası gösteren Trabzonspor, ilk grup maçında Apollon Limassol'u 2-1'le geçti. İtalyan temsilcisi Lazio ile de sahasında 3-3 berabere kaldı. Legia Warszawa'yı hem iç sahada hem de dış sahara 2-0'la geçen Trabzonspor, evimnde oynadığı Apollon Limassoll maçını 4-2 kazanırken, söz konusu maçlarda , 26 gol atarken, kalesinde ise 9 gol gördü. Bordo-mavililer grupta 13 puan ile lider durumda bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler