Trabzonlu teknik adam eski takımı ile anlaştı - Haber61'e konuştu

Trabzonlu teknik adam küme düşen eski takımına döndü.

Trabzonlu teknik adam eski takımı ile anlaştı - Haber61'e konuştu

Haber61 – Spor Servisi – Tuncay Lakot - (Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz) Trabzonlu Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay süper Lig’de küme düşen eski takımı Osmanlıspor ile anlaştı.

Haber61’e açıklamalarda bulunan Mustafa Reşit Akçay Osmanlıspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını söyledi.

Akçay yaptığı açıklamada “orada bir alt yapı ve pilot takım yapısı var. A takımla ilgili hedefler var. Hedefli ve büyük proje olduğu için kabul ettim. Program dahilinde aşama aşama zamanı geldiğinde alt yapılara da müdahil olma durumu var. İletişim halinde olacağız ve bazı bilgilerimizi, deneyimlerimizi, aktarma ve geliştirme şansımız olacak” dedi.

Mustafa Akçay yardımcıları konusunda Ahmet Özen’in kendisi ile birlikte olacağını belirterek Trabzonlu başka ismin olmadığını ancak Osmanlıspor’dan 1-2 ismin daha ekibe katılacağını sözlerine ekledi.

Alacağı ücret konusunda soru yönelttiğimiz Mustafa Reşit Akçay, prensip olarak bazı konularda anlaştıklarını ve ücret konusunun daha sonra konuşulması gerektiğini ve bunun için zaman olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor