Trabzon'da şanssızlık sona erdi!

Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Hakan Demir, son haftalarda iyi oynamalarına rağmen galibiyet alamadıklarını, bu şanssızlığa Pınar Karşıyaka maçıyla son verdiklerini söyledi.Maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, başından sonuna kadar oyunun ha

Trabzon'da şanssızlık sona erdi!

Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Hakan Demir, son haftalarda iyi oynamalarına rağmen galibiyet alamadıklarını, bu şanssızlığa Pınar Karşıyaka maçıyla son verdiklerini söyledi.

Maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, başından sonuna kadar oyunun hakimiyetinin kendilerinde olduğunu kaydeden Demir, şöyle konuştu:

"Pınar Karşıyaka'nın kendi evinde güçlü olduğu ortada. Maçı sadece kadın ve çocukların izlemesi bize bir avantaj sağladı. Ama oyuncularım maçın başından sonuna kadar çok iyi oynadı. Çok önemli bir takıma karşı çok önemli bir galibiyet aldık. Bu galibiyet bizim için çok şey ifade ediyor, oyuncularımı tebrik ediyorum, Bu galibiyet takıma yeni bir ivme ve heyecan kazandıracaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor