Trabzon'da kurban kesim yerinde silahlı kavga

Olay bu gün saat 12.15 sıralarında Aydınlıkevler Mahallesindeki Kurban kesim yerinde meydana geldi.Olayda A.T. isimli vatandaş tartışmaya girdiği şahısları korkutmak için ruhsatsız silahıyla havaya bir el ateş etti. Kurban kesim yerindeki polisler tarafın

Trabzon'da kurban kesim yerinde silahlı kavga

Olay bu gün saat 12.15 sıralarında Aydınlıkevler Mahallesindeki Kurban kesim yerinde meydana geldi.

Olayda A.T. isimli vatandaş tartışmaya girdiği şahısları korkutmak için ruhsatsız silahıyla havaya bir el ateş etti. Kurban kesim yerindeki polisler tarafından anında müdahale edilerek gözaltına alındı.

Gözaltına alınan A.T. ’ye ait olan 1 adet 7.65 tipi el yapımı tabanca ve bu tabancaya ait 5 adet mermi muhafaza altına alınırken, yapılan üst aramasında ise üzerinde bir adet kurusıkı tabir edilen bir tabancanın çıkması dikkat çekti.

Gözaltına alınarak Gülbahar Hatun Polis Merkezine getirilen A.T., ifadesinin alınmasının ardından ‘Meskun mahalde ateş etmek’ sucundan adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor