Trabzon'da keskin viraj!

Beko Basketbol 1.Ligindeki ilk maçında TED Ankara Kolejlilere 91-80’lik skorla mağlup olan Trabzonspor’da savunma zaafları ortaya çıkmıştı. Boyalı alanda da etkili olamayan Trabzonspor, rakibine dış atışlarla karşı koymaya çalışmış ancak bunda da çok fazl

Trabzon'da keskin viraj!

Beko Basketbol 1.Ligindeki ilk maçında TED Ankara Kolejlilere 91-80’lik skorla mağlup olan Trabzonspor’da savunma zaafları ortaya çıkmıştı. Boyalı alanda da etkili olamayan Trabzonspor, rakibine dış atışlarla karşı koymaya çalışmış ancak bunda da çok fazla başarılı olamamıştı. Takım kaptanı Kaya Peker’in Türkiye Kupası maçlarında ortaya koyduğu performansı ligin ilk maçına yansıtamaması eleştiri konusu olsa da tecrübeli oyuncunun gribal enfeksiyona yakalandığı ve bu şekilde mücadele ettiği belirtildi. Cumartesi günü oynanacak olan Olin Edirne maçına hazırlanan Bordo-Mavili ekip, cezası nedeni ile maçı kadın ve çocuk taraftarların önünde oynayacak.

Tek Yol Zafer

Hayri Gür Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 16.00’da başlayacak. TED Ankara Kolejliler maçından ders çıkaran Bordo-Mavili dev adamlar, keskin virajı sorunsuz geçmek istiyor. Üst üste ligde kritik maçlara çıkacak olan Trabzonspor basketbol takımında Koç Hasan Özmeriç, ilk maçta alınan yenilgi sonrası oyuncularını sert bir şekilde uyarmıştı. Cumartesi günü konuk edeceği Olin Edirne ile sezon öncesi düzenlenen dörtlü turnuvada karşılaşan Bordo-Mavili ekip, güçlü rakibini mağlup etmişti. Bordo-Mavili ekip, bu kez güçlü rakibini ligde mağlup etmenin mücadelesini verecek. El Amin’in yokluğunu ilk maçta hisseden Trabzonspor’un ABD’li oyuncunun yerine kaliteli bir yabancı oyuncu almayı düşündüğü de gelen bilgiler arasında.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor