Trabzon'da karetede birinciler belli oldu

Trabzon'da 2013-2014 Okul Sporları Küçükler ve Yıldızlar Karate Trabzon İl Birinciliği Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.  Trabzon genelinden 14 okul ve seksene yakın sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Karate İl Birinciliği sonunda Genel Kla

Trabzon'da karetede birinciler belli oldu
Trabzon'da 2013-2014 Okul Sporları Küçükler ve Yıldızlar Karate Trabzon İl Birinciliği Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. 
 
Trabzon genelinden 14 okul ve seksene yakın sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Karate İl Birinciliği sonunda Genel Klasman bayanlar kategorisinde birinciliği Yomra Merkez Ortaokulu, ikinciliği Of Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu, üçüncülüğü Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Cudibey Ortaokulu elde ederken, Genel Klasman Erkekler kategorisinde birinciliği Of 28 Şubat Ortaokulu, ikinci Beşikdüzü Merkez Ortaokulu, üçüncülüğü ise Yomra Merkez Ortaokulu ile Sürmene Ayşe Kırali Ortaokulu elde etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler