Trabzon'a şampiyona müjdesi!

Haber61 tv’e yayınlanan Orhan Çavuşoğlu ile Spor Özel programının bugünkü konuğu Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala oldu. Pala programda yaptığı açıklamalarla Trabzon'a iki ayrı müjde verdi.TRABZON'DA ÇİFTE TURNUVAPala yaptığı açıklamada 2014 Dü

Trabzon'a şampiyona müjdesi!

Haber61 tv’e yayınlanan Orhan Çavuşoğlu ile Spor Özel programının bugünkü konuğu Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala oldu. Pala programda yaptığı açıklamalarla Trabzon'a iki ayrı müjde verdi.

TRABZON'DA ÇİFTE TURNUVA

Pala yaptığı açıklamada 2014 Dünya Okullararası Hentbol Şampiyonası’nın 20-28 Haziran 2014’de Trabzon’da yapılacağını müjdelerken bu turnuvaya katılacak takımların belirleneceği  2014 Türkiye Okullar Arası Hentbol Şampiyonası’nın da Şubat ayı içerisinde Trabzon’da yapılacağını açıkladı.
 

TRABZON TURNUVAYI NASIL KAZANDI?

Bu önemli turnuvayı Trabzon’un nasıl kazandığına değinen Başkan Pala büyük bir rekabet ortamı yaşandığını ancak uluslararası heyetin Trabzon’u incelediğinde karar verdiklerini söyledi. Pala yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Fransa ile büyük bir rekabet  ortamında uluslararası heyeti Trabzon’a getirdik ve tesisleri gezdirdik.  Trabzon’da ki tesislerin gezilmesinin ardından Trabzon’un EYOF gibi önemli bir organizasyonu yapmış olmasının da avantajıyla bir anda öne çıktık.  Onlara olumlu ya da olumsuz kararlarını basın toplantısında açıklamalarını istedik. Onlarda basın toplanışında hayır deme şanslarının olmadıklarını söyleyince o zaman evet diyeceksiniz dedik. Daha sonra dönemin valisi Recep Kızılcık ve Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile Hırvatistan’ın Malazgirt kentine gittik.Orada tanıtımımızı ya yaptığımızda biraz kemençe biraz tulum seslerini duyurduğumuz zaman bir çok ilginin ilgisini çektiğini gördük. Bizim için hentbol çok önemli çünkü katılım çok fazla oluyor. Ve katılım içiersinde ilk defa Trabzon’da Ermenistan’ın Yunanistan’ın ve İsrail’in aynı anda katılma istekleri var. Bu şehrimizin gerçek yüzünü gösteriyor bir anlamda. Şehrimizin üzerine kara bulut yaymak isteyenlere bir dostluk kardeşlik köprüsü olacak. Bu şehir bunu başaracaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor