Trabzon'a penaltı yasak!

Trabzonspor'un dün Elazığspor ile oynadığı ve 4-0 kazandığı maçta bir kez daha net penaltısı 'es' geçildi.En son penaltıyı 28 mart 2012 tarihinde Süper Final maçında G.Saray'a karşı kullanan bordo-mavililerin penaltı hasreti 45 haftaya çıktı. Dün maçın he

Trabzon'a penaltı yasak!

Trabzonspor'un dün Elazığspor ile oynadığı ve 4-0 kazandığı maçta bir kez daha net penaltısı 'es' geçildi.

En son penaltıyı 28 mart 2012 tarihinde Süper Final maçında G.Saray'a karşı kullanan bordo-mavililerin penaltı hasreti 45 haftaya çıktı. Dün maçın hemen başında bordo-mavililerin genç yıldızı Yusuf, Elazığspor ceza alanında rakip futbolcu tarafından düşürüldü, hakem Süleyman Abay modaya uyarak 'devam' dedi. Bu pozisyondan iki dakika sonra aynı pozisyon ceza sahasına uzak mesafede gerçekleştiğinde ise Abay düdüğünü çalarak faul verdi.

Ardından 56. dakikada Onur Ayık, ceza alanı içinde Giray ile girdiği ikili mücadelede kendini yerde bulunca karşılaşmanın hakemi Süleyman Abay, bu kez penaltı noktasını göstermekten çekinmedi. Geçtiğimiz hafta da Kasımpaşa sınavında kaleci İsaksson, ceza alanında Olcan'ı indirmiş ama yine penaltı verilmemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor