Trabzon yönetimi sürpriz peşinde!

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, devre arasında en az üç transfer istedi.Spor Toto Süper Ligi’nde ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak ve UEFA Avrupa Ligi’nde ilerlemek isteyen Trabzonspor, kadrosunu sürpriz isimleri takviye etmek istiyor. Bo

Trabzon yönetimi sürpriz peşinde!

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, devre arasında en az üç transfer istedi.

Spor Toto Süper Ligi’nde ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak ve UEFA Avrupa Ligi’nde ilerlemek isteyen Trabzonspor, kadrosunu sürpriz isimleri takviye etmek istiyor. Bordo mavili takımda teknik direktör Mustafa Akçay’ın yönetiminden bir forvet ve bir orta saha oyuncusu başta olmak üzere en az üç takviye istediği öğrenildi.

Yönetiminde Akçay’dan aldığı raporlar doğrultusunda bazı yerli ve yabancı futbolcularla temasa geçtiği öğrenildi. Yönetimin forvet transferinde bir sürpriz yapabileceği ve İtalya Serie A Ligi’nin de tarandığı belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor