Trabzon'un yüzme havuzu tadilatta

Trabzon Mehmet Akif Ersoy kapalı yüzme havuzu tadilata alındı.

Trabzon'un yüzme havuzu tadilatta

Haber61 / Haber Merkezi

Trabzon Mehmet Akif Ersoy kapalı yüzme havuzunda tadilat başlıyor.


2011 EYOF oyunları için inşa edilen ve açılır kapanır atlama kulesi ile Türkiye’de ilk olan Mehmet Akif Ersoy kapalı yüzme havuzunda tadilat işlemi başlıyor. Havuzun kuzey yönünde bulunan yan bölümü ve çatısındaki  alüminyum kompozitler denizden esen sert rüzgarlar nedeniyle yerinden söküldü.

Trabzon Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Birdal Öztürk duruma el koydu. Müdür Öztürk KTÜ ‘deki bilim adamlarına havuzu inceleterek bir rapor hazırladı. Raporu Gençlik Spor Bakanlığı'na gönderen Öztürk tamirat için gereken parayı da bütçeye koydurdu.

20 Martta ihalesi yapalacak olan Mehmet Akif Ersoy kapalı yüzme havuzunda birbirine geçme olarak yapılan kompozitleri biu kez dört vidayla tutturulacak.

Emniyet tedbiri olarak havuzu kapatılırken 20 Mart'taki ihalenin ardından yüzme havuzu  2 yada 3 ay kadar kapalı kalacak. 



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor