Trabzon takımları rakipleri ile karşılaştı – Hekimoğlu Trabzon, Yomraspor, Ofspor

Trabzon takımları Hekimoğlu Trabzon, Yomraspor, Ofspor rakipleri ile karşılaştı.

Trabzon takımları rakipleri ile karşılaştı – Hekimoğlu Trabzon, Yomraspor, Ofspor

TFF 2. ve 3. Lig’de mücadele eden Trabzon takımları Hekimoğlu Trabzon, Yomraspor, Ofspor rakipleri ile karşı karşıya geldi.

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Hekimoğlu Trabzon, Bugün (23.10.2021 Cumartesi) saat 14:00’de Yavuz Selim Stadında Turgutluspor ile karşılaştı. Müsabakayı Enes Kanpara yönetti. Kanpara’nın yardımcılıklarını Ramazan Ufuk Avdaş ve Sabri Öge yaptı. Müsabakanın 4. Hakemi ise Ahmet Balkan oldu.

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Yomraspor, bugün (23.10.2021 Cumartesi) saat 14:00’de Sincan 15 Temmuz Milli Birlik Stadında Iğdır FK ile karşılaştı. Müsabakayı Levent Buğra Vartemel yönetti. Vartemel’in yardımcılıklarını Tahir Yalçın ve Hakan Yoldaş yaptı. Müsabakanın 4. Hakemi ise Samet Tükenmez oldu. 

3. lig 3.Grupta mücadele eden Yeşilyurt D.Ç. Ofspor, bugün (23.10.2021 Cumartesi) saat 14:00’de Of İlçe Stadında İçel İdmanyurdu SK ile karşılaştı. Karşılaşmayı Tunç Özdemir yönetti. Özdemir’in yardımcılıklarını Uğur Akalp ve Harun Pekyürek yaptı. Müsabakanın 4. Hakemi ise Engin Uğur oldu.

KARŞILAŞMALAR SONA ERDİ

HEKİMOĞLU TRABZON 2–2 TURGUTLUSPOR

Goller: 9' Hakan Yavuz, 28' Berat Altındiş, 47' Berat Altındiş, 51' Ethem Erboğa

IĞDIR FK 3–1 YOMRASPOR

Goller: 31' İlker Avşar, 44' Batuhan Kayıkçı, 75' Soner Örnek, 90' İlker Avşar

OFSPOR 1–1 İÇEL İDMANYURDU SK

Goller: 27' Muhammet Emre Kalkan, 90 Erhan Karayer
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler