Trabzon Masa Tenisi il birinciliği sona erdi

18-27 Aralık 2013 tarihleri arasında Akçaabat Fatih Spor Salonu’nda yapılan müsabakalar büyük çekişmeye sahne oldu.Renkli ve çekişmeli görüntülerin yaşandığı müsabakanın ardından genç kız kategorisinde Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi birinciliği elde e

Trabzon Masa Tenisi il birinciliği sona erdi

18-27 Aralık 2013 tarihleri arasında Akçaabat Fatih Spor Salonu’nda yapılan müsabakalar büyük çekişmeye sahne oldu.

Renkli ve çekişmeli görüntülerin yaşandığı müsabakanın ardından genç kız kategorisinde Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi birinciliği elde ederken, Merkez İMKB Kız Teknik ve Kız Meslek Lisesi ikinci, Sürmene Cevdet Cavit Şenkaya Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve dördüncülüğü ise Beşikdüzü İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi elde etti.

Erkekler kategorisinde Vakfıkebir Anadolu Lisesi mutlu sona ulaşırken, Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, Özel Alparslan Anadolu Lisesi üçüncü olurken, dördüncülüğü ise Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi elde etti. Müsabaka sonunda yarışmada dereceye giren takımlara ödüllerini Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Birdal Öztürk taktim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor