Trabzon kendi insanı ile başarıyı yakalamıştır

 Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD)  Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban, kentte spor kulüplerinin, yıllarca kendi insanıyla başarıyı yakaladığını söyledi.Balaban, bir restoranda basın mensuplarına yönelik düzenlenen, "Futbolun Geleceğine Katkı

Trabzon kendi insanı ile başarıyı yakalamıştır

 Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD)  Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban, kentte spor kulüplerinin, yıllarca kendi insanıyla başarıyı yakaladığını söyledi.

Balaban, bir restoranda basın mensuplarına yönelik düzenlenen, "Futbolun Geleceğine Katkı Sağlama" konulu toplantıda yaptığı konuşmada, Türk futbolunda ve Trabzon futbolunda kentin öz değerlerinin azaldığını belirterek, "Trabzon'da spor kulüpleri, yıllarca kendi insanıyla başarıyı yakalamıştır. Dışarıya açıldığı zaman da hem yabancı hem de yerlinin yabancısıyla başarımız düşmüştür'' dedi.

Trabzon ve ülke futbolunda Trabzonlu oyuncu ve antrenör sayısının azaldığına dikkati çeken Balaban, şöyle devam etti:

"Yurt içi ve yurt dışından destek alarak, eğitim grubu kurduk. Sorumluluklarını yerine getiren bir antrenör profili istiyoruz. Sevgiye, saygıya önem veren, şeffaf, bilgiye yaklaşan, araştırmacı, eleştiriye açık, bilgisayar çağına uyumlu, yabancı dil bilen üst düzey antrenör profili istiyoruz. Kulüp yöneticisi, futbolcu ve malzemecisine kadar örnek olan antrenör arıyoruz. Bu kapsamda eğitim grubu kurduk. Bu grupta antrenöre gelişen futbol dünyasında ne gerekiyorsa orada teknik adamlara sunmaya çalışıyoruz. Amacımız teknik adamları Trabzon futboluna ve ülke futboluna tekrar kazandırmaktır. Bunun için de üzerimize düşeni yapacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor