Trabzon için Şota'yı bakın kim izlemiş?

Antalya maçına hazırlanan Kasımpaşa’da önceki günkü idmanın sürpriz bir konuğu vardı... 1994’te Şota ve Arçil’e tercümanlık yapan, komik çevirileri internette sıkça dolaşan Alaattin Gayretli, teknik direktör Şota’yı ziyaret etti. Çok sevinen Şota, Gayretl

Trabzon için Şota'yı bakın kim izlemiş?

Antalya maçına hazırlanan Kasımpaşa’da önceki günkü idmanın sürpriz bir konuğu vardı... 1994’te Şota ve Arçil’e tercümanlık yapan, komik çevirileri internette sıkça dolaşan Alaattin Gayretli, teknik direktör Şota’yı ziyaret etti. Çok sevinen Şota, Gayretli’yle hasret giderdi. Gayretli,  Gürcü ikizlerin Trabzon’a transfer öyküsünü şöyle anlattı:

‘GİDEMEYİNCE TÜM TAKIMI GETİRDİK’
“Erman Toroğlu, Şota ve Arçil’in maçlarını yönetmiş, beğenmiş. Şimdi Trabzon’u çalıştıran Mustafa Reşit Akçay, o zamanlar altyapı hocasıydı. İkizleri izlemeye gitmiş ve ‘alınsın’ raporu vermiş. Daha sonra Tiflis, Erman hocaya şike teklifinde bulunduğu için Avrupa’dan ceza aldı. Üstelik iç savaş olduğu için kimse şehre gidemiyordu. Biz de Şota ve Arçil için tüm Tiflis takımını A.Sebat ile hazırlık maçı yapmaları bahanesiyle Trabzon’a getirdik. Sonra transferi yaptık. Ben onların tercümanı değil, ağabeyleriydim. Çok iyi dost olduk.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor