Trabzon'daki olaylı maç sonrası tekme tokat dövdüler iddialarına yanıt verdiler

"Algı yaparak temize çıkmaya çalışıyorlar!"

Trabzon'daki olaylı maç sonrası tekme tokat dövdüler iddialarına yanıt verdiler

Haber61/Spor Servisi - Trabzon’da amatör ligde çıkan olaylarda futbolcular darp edildi.

Trabzon 1. Amatör kümede oynanan 1461 Soğuksuspor – İskefiyespor karşılaşmasında saha karıştı. Karşılaşmanın 45. Dakikasında olaylar çıktı. Maç 1-0 İskefiyespor’un üstünlüğü ile devam ederken, futbolcular arasında yaşanan gerginliğe taraftarlar da sahaya girerek dahil oldu.
Maç tatil edildi.

1461 Soğuksuspor Yönetimi, İskefiyespor futbolcularının ‘darp edildik’ paylaşımlarına yazılı açıklamayla cevap verdi;

"25 Aralık Çarşamba günü Ahmet Suat Özyazıcı Stadyumunda İskefiyespor ile yaptığımız müsabakada ilk yarının uzatma dakikalarında her iki takım oyuncuları arasında maalesef yumruklaşmaya varan üzücü olaylar yaşanmıştır. İskefiyespor1-0 önde iken genç oyuncumuz Kaan Elbir’e yönelik rakip takım oyuncusu tarafından acımasızca yapılan faul sonrası başlayan istenmeyen olaylar neticesinde saha içerisinde futbolcular arasında arbede yaşandı. Olayların uzaması üzerine hakem tarafından maç tatil edildi. Buna rağmen futbolcular arasındaki itiş kakışların devam etmesi üzerine her iki kulüpten bazı taraftarlar sahaya girerek her iki takım sporcularını sakinleştirmeye çalıştılar. 

Maçın tatil edilmesinin ardından her iki takım sporcuları, yöneticilerin de gayretleri ile soyunma odalarına sokulurken, emniyetten gelen yetkililer her iki takım yöneticileri ile gerekli görüşmeleri yaparak herhangi bir şikayette bulunup bulunmadıklarını sordu. İki kulüp yöneticilerinin şikayette bulunmadıklarına dair tutanağı imzalamalarının ardından sporcular araçlarına binerek sahadan olaysız bir şekilde ayrıldılar.

Bu olayları fırsat bilen İskefiyespor kulüp yöneticileri Çarşıbası’nda ortaya çıkan çeşitli itilaf ve anlaşmazlıklar sonrası sanki sahipsizlermiş gibi ortaya çıkan durumları kendi lehlerine çevirmek, kamuoyunda dikkatleri üzerine çekmek için bu olayları abartarak ulusal ve yerel medyaya servis etmelerini ve bunda da 1461 Soğuksuspor Kulübünü kullanmak istemeleri bizleri üzmüştür. Bu girişimlerini açıkça belli ettikleri sosyal medyada yaptıkları paylaşım ve yorumlarda görülmektedir.

Yaklaşık 180 lisanslı sporcusu ve 6 antrenörü ile 1461 Soğuksuspor camiası Trabzon ve Türk sporuna en iyi şekilde hizmet etmeye çalışmaktadır. Bugünkü müsabakada olaylara karışan sporcularımıza gerekli cezalar yönetimimiz tarafından verilecektir. Aynı davranışın İskefiyespor yönetimi tarafından gösterilmesini de beklemekteyiz. Çünkü burada suçlu olan olayları başlatan sporculardır.

Ligde kalma mücadelesi veren İskefiyespor’un kulübümüz üzerinden algı yaparak temize çıkma çalışmaları son derece üzücüdür. Sonuçta hakem ve gözlemci raporları doğrultusunda sporculara ve kulüplere gereken cezalar verilecektir. Hakem ve gözlemci raporlarında taraftarların sporcuları herhangi bir darp olayına karıştıklarına dair bir tespit bulunmamaktadır. Tüm bunlara rağmen İskefiyespor’un sosyal medya hesaplarında sahaya girenlerin sporcularını darp ettiği şeklindeki iddiaları tamamiyle gerçek dışıdır. "

Trabzon'daki olaylı maç sonrası tekme tokat dövdüler iddialarına yanıt verdiler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor