Trabzon'da Şirketler Kurumlar Sahada turnuvası sona erdi

2017-2018 Sezonunda 3.kez Geleneksel olarak düzenlenen Şirketler Kurumlar Sahada Halısaha Futbol Ligi sonlandı.

Trabzon'da  Şirketler Kurumlar Sahada turnuvası sona erdi

Karadeniz Fırtınası, Hayat Medikal, Kanuni Eğitim, Genç Atılım, Baypa, Medicalpark, Sağlık, Fatih Devlet Hst, Buruj Emlak, Teiaş olmak üzere 10 takımın katıldığı organizasyon Bahçecik Arena Halısaha'da düzenlendi.

Turnuvada şampiyon Karadeniz Fırtınası olurken 2. Kanuni Eğitim Hastanesi ve 3. Hayat Medikal oldu. Turnuvada gol krallığına ulaşan isim ise  21 gol ile Hayat Medikal takımından Adnan Gülen oldu. Turnuvada yılın kaleci ise her hafta Giresun'dan gelerek sahaya çıkan  Genç Atılım'ın Kalecisi Samet Sarıtaş seçildi. Fair Play ödülüne ise Buruj Emlak müsabakasında eksik kalan rakibine karşı, 1 kişi eksik oynayan Karadeniz Fırtınası takımı  layık görüldü. Gol kralı Gülen ile en iyi kaleci seçilen Sarıtaş'a Nevzat Kuyumculuk'tan Erhan Şakar çeyrek altın hediye etti.

Tüm maçların izlenebildiği, röportaj ve yorumlarla dolu olan turnuva için organizasyon adına Emre Yurtsever "Organizasyonumuza katılan tüm takımlara teşekkür ederken her yıl düzenlenecek organizasyon için şimdiden talepleri almaktayız, çok güzel geçen turnuvada başta sponsorlarımıza ve katılan şirket kurumlarımıza teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Öte yandan turnuvanın açılış kokteylini Panagia Suite Hotel, sağlık sponsorluğunu İmperial Hastanesi ve kırtasiye  desteğini Ecem Kırtasiye'nin üstlendiği belirtildi.

Trabzon'da  Şirketler Kurumlar Sahada turnuvası sona erdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor