Trabzon'da bankacılar futbol turnuvasında buluştu

BASİSEN Trabzon'da futbol turnuvası düzenledi.

Trabzon'da bankacılar futbol turnuvasında buluştu

Haber61 - Spor Servisi

Banka-Finans ve Sigorta İşçileri Sendikası Trabzon Şubesi Futbol Turnuvası düzenledi. Bankacılar arasındaki birlikteliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen turnuvanın başlama vuruşunu BASİSEN Trabzon Şube Başkanı Osman Bektaş ve ASKF Başkanı Cahit Erdem yaptı. 
Turnuvanın ilk maçı Şekerbank ile İş Bankası arasında oynandı. 

BASİSEN Başkanı Osman Bektaş Yaptığı açıklamada " Turnuvamızın amacı BASİSEN Sendikası üyelerini bir araya getirmektir. Böyle bir etkinlikle kaynaşmalarını sağlamaktır. Biz bunu sadece futbol olarak görmüyoruz. İnsanların bir araya gelerek oynadığı bir oyun olarak görüyoruz. Bu sadece spor anlamında bir etkinlik. Bizim bankacılara yönelik eğitimlerimiz ve gezilerimiz oluyor. Bizim Karadeniz Bölgesini kapsayan alanda Iğdır'dan Zonguldak'a kadar 22 il var. Futbol turnuvasını sadece Trabzon'da yapabiliyoruz. Çünkü diğer bölgelerde takım çıkmıyor, o konuda biraz sitem alıyoruz ama şuanda bile 10 takım çıktı. Keşke daha fazla olabilseydi. Sakatlıklardan da endişe ediyoruz.  Bankacılık eleman açısından sınırlı sayıda tutulan bir sektör. Önceki sene 2 arkadaşımızın ayağı kırılınca 1 sene ara verdik ama yoğun talep geldi ve turnuvayı yeniden düzenledik. Bayanların da sitemleri var" Neden sadece futbol" diye. Seneye bowling turnuvası düzenleyip, tüm herkesin katılabileceği karma bir turnuva düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. 

Başlama vuruşunu yapan ASKF Başkanı Cahit Erdem de yaptığı konuşmada "Bu turnuvada olmaktan mutluluk duyuyorum. Trabzon'da 300 tane futbol kulübü var. Bu ligler haricinde böyle turnuvaların düzenlenmesi bizi son derece sevindiriyor. Çünkü özellikle stresli ortamlardan kurtulmak için bu turnuvalar çok önemli. Daha önceki 7-8 turnuvada da bulundum. Bu turnuvada da bulunmaktan da son derece mutluyum."ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor