Trabzon 5 maçtır gol yemiyor

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Sivasspor ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, bu sezon evinde ilk puan kaybını yaşadı. Ligde Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Çaykur Rizespor'u 2-1, Kardemir Karabükspor'u 1-0, Torku Konyaspor'u da 2-0 yenen Karadeniz ekibi,

Trabzon 5 maçtır gol yemiyor
Spor Toto Süper Lig'de sahasında Sivasspor ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, bu sezon evinde ilk puan kaybını yaşadı.
 
Ligde Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Çaykur Rizespor'u 2-1, Kardemir Karabükspor'u 1-0, Torku Konyaspor'u da 2-0 yenen Karadeniz ekibi, Sivasspor ile 0-0 berabere kalarak bu sezon ilk kez puan kaybetti.
 
Sivasspor karşısında ikinci yarıda Mustafa Yumlu'nun kırmızı kart görmesiyle 10 kişi mücadele eden bordo-mavililer, ligde son 2 maçtan bareberlikle ayrılarak 4 puan kaybetti.
 
5 maçtır gol yemiyor
 
Sivasspor maçında da kalesini kapatan Trabzonspor, ligde 5 maçtır gol yemiyor.
 
En son ligin 3'üncü haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 3-0 mağlup olan bordo-mavililer, ligin 4'üncü haftasında Kardemir Karabükspor'u 1-0, ligin 5'inci haftasında Kayserispor'u 1-0, ligin 6'ncı haftasında sahasında Torku Konyaspor'u 2-0 yenip ligin 7'nci haftasında Fenerbahçe, son maçta da Sivasspor ile 0-0 berabere kalarak rakiplerine geçit vermedi.
 
Ligde sezonun ilk kırmızı kartı
 
Trabzonspor'da 62'nci dakikada Ziya Erdal ile girdiği ikili mücadelede kırmızı kart gören Mustafa Yumlu, bu sezon bordo-mavili takımda ligde ilk kez kırmızı kart gören oyuncu oldu.
 
Mustafa Yumlu, ligde gelecek hafta Kasımpaşa ile deplasmanda oynanacak karşılaşmada takımdaki yerini alamayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor