Tolunay TS'den ayrılışını anlattı

Trabzonspor eski Teknik Direktörü Tolunay Kafkas katıldığı bir televizyon programında Trabzonspor'dan ayrılışını anlattı.Tolunay Kafkas Şenol Güneş ve Ünal Karaman'ın yüzüne bakamayacağı bir şey yapmadığını belirterek artık Trabzonspor'a dönmesinin çok zo

Tolunay TS'den ayrılışını anlattı

Trabzonspor eski Teknik Direktörü Tolunay Kafkas katıldığı bir televizyon programında Trabzonspor'dan ayrılışını anlattı.

Tolunay Kafkas Şenol Güneş ve Ünal Karaman'ın yüzüne bakamayacağı bir şey yapmadığını belirterek artık Trabzonspor'a dönmesinin çok zor olduğunu belirtti.

Tolunay kafkas açıklamalarını şöyle sürdürdü;

KEŞKE O UÇAĞA BİNMESEYDİM

Beni Sadri Şener aradı Sadri Şener’in kardeşi ailemin de çok yakın dostu. Türkiye’de kıramayacağım biridir. Sezer teyze aile dostumuzdur. Evimde otururken beni aradılar, kulübün ihtiyacı var dediler.

Bende Şenol Güneş ayrıldı mı diye sordum. Ünal Karaman devam edecek mi dedim. Hayır dediler. Keşke o uçağa binmeseydim. Ben bunu defalarca anlattım ancak insanlar anlamak istemiyor. Bu yaptığımdan çok pişmanım. Ancak Şenol Güneş ve Ünal Karaman’ın yüzüne bakamayacak bir şey yapmadım. Ama yine diyorum keşke o uçağa binmeseydim hayatımda en pişman olduğum konulardan biridir.

TRABZONSPOR İLE ÇALIŞMAM ÇOK ZOR

Trabzonspor Başkanı seçilmiş, göreve gelmiş biri, istediği ile çalışma hakkı var. Ancak 50 yıl bu işin içinde kalan insanların benim gidişime sessiz kalmaları beni üzdü. Bundan sonra Trabzonspor'da çalışmam çok zor.

Benim kayın pederim Trabzon Belediyesinde başkan yardımcılığı yapmış bir isim. Ama Trabzonsporluların bu olaya sessiz kalması beni derinden yaraladı. Dediğim gibi Trabzonspor’un başkanı seçilmiş bir insan, istediği ile çalışabilir.

MESLEKİ KARİYERİMLE OYNANDI

Trabzonspor’la mahkemelik olmak istemezdim. Başkanlık makamına saygım var. Konuşmak istemiyorum. Trabzonspor'da benim mesleki kariyerimle oynandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler