TFF ve TÜFAD'dan C Antrenör Kursu

TFF-TÜFAD işbirliğince gerçekleştirilen İlyas AKÇAY-Ömer UZUN C Antrenör Kursun açılışı gerçekleşti.

TFF ve TÜFAD'dan C Antrenör Kursu

TFF-TÜFAD işbirliğince gerçekleştirilen İlyas AKÇAY-Ömer UZUN C Antrenör Kursun açılışı gerçekleşti 

30 KURSİYER 10 GÜN EĞİTİM 


Trabzon sporunun duayen antrenörlerinden Trabzonspor’un efsane teknik direktörlerinden İlyas Akçay ve Ömer Uzun için TFF-TÜFAD ortaklaşa düzenledikleri C kursu antrenörlük semineri ASKF binasının bahçesinde törenle gerçekleşti. 30 kişinin katıldığı kurs 10 gün devam edecek. Törene ASKF Başkanı Burhan Cahit Erdem, kurs adaylarının yanı sıra Trabzonlu Teknik Direktörler ve antrenörler katıldı. Törende İlyas Akçay ve Ömer Uzun’la birlikte bazı antrenörlere plaket verildi.
Trabzon TÜFAD Başkanı Hayri Tekelioğlu: “Bütün büyüklerime saygılar, sevgiler, kursiyer arkadaşlarıma da şimdiden başarılar diliyorum. Turan abimizi kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun. Bu acıyı yaşadık. Geçmişte ve bugünde Trabzon ve Türk futboluna büyük hizmetlerde bulunan hala aramızda bulunan duayen iki hocamızın bu kursa isminin verilmesi bizi son derece gururlandırmıştır. Kursumuza katılan bütün herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İlyas Akçay ve Ömer Uzun’un hakkı herkesin üzerinde emeği olduğunu dile getiren Trabzonspor Yönetim Kurulu üyelerinden ve ASKF Başkanı Cahit Erdem, “Ancak bu hocalarımız uğraşlarının sonucunu aldılar. Keza en fazla emek verdiği sporcularından birisi Hayri Tekelioğlu TÜFAD’ın Trabzon Şube Başkanı, diğeri ise Futbol İl temsilcisi olan Zeki Kurt.. Şimdi o isimler Trabzon’da sporun ana kartellerinden ikisinde görev yapıyor. Değerli kursiyer arkadaşlar çıkmış olduğunuz yolda inanıyorum ki başarılı olacaksınız” dedi.  

TURGUT YURDAKUL UNUTULMADI 


Ömer Uzun’la olan ahbaplıkların çok eski yıllara ait olduğunu dile getirerek konuşmasına başlayan İlyas Akçay, “Trabzon TÜFAD yönetimine bizi onurlandırdıkları için çok teşekkür ediyorum. Onlara sevgilerimi sunuyorum. Gelen misafirlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Ayrıca geçtiğimiz günlerde aramızdan ayrılan değerli Turgut Hocamıza Allah’tan rahmet diliyorum. Çok değerli bir abimizdi. Onun futbolculuk yapısında, düşüncesinde, kazanma azminde olan futbolculara çok ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı. 
Antrenör kursuna başlayacak olan adaylara da nasihatlerde bulunan Akçay, “Zor bir yola giriyorlar. Gelecekteki yaşamlarında kendilerine başarılar diliyorum. Böyle değerli bir toplumda özellikle de kendilerine vurgulamak istediğim başlıca konulardan bir tanesi de önümüzdeki süreçte deneyimli antrenörlerden faydalanmayı unutulmamasıdır. Tecrübeli antrenörlere saygıda kusur etmeyin bu yol tecrübelerle gidilirse hedefe daha kısa yoldan ulaşılabilecek bir yoldur” şeklinde konuştu. 
Kursa isimlerini veren TÜFAD Başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ömer Uzun, “Sizlerle burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Yaşantım boyunca hem Trabzonspor’u hem de Türk futboluna katkıda bulunmak için özverili bir şekilde çalışmalarda bulunduk. Şimdi bayrak sırası sizde.  Sizlerin de özverili bir şekilde çalışmalarınızı gerçekleştirerek başarılı olacağınızdan eminim. TÜFAD’a bize gösterdiği davranıştan dolayı saygı ve sevgilerimizi sunarım. Ayrıca kursiyerler kendilerini geleceğe odaklı çalışmalar yapmalarını temenni ederim ” ifadelerini kullandı. 
Yapılan konuşmaların ardından Ömer Uzun, İlyas Akçay’a ve TÜFAD’ın bir önceki yönetiminde yöneticilik yapmış Yomraspor Teknik Direktörü Raşit Çalık, Hasan Şahinkaya, Hamdi Aslan’a verdikleri hizmetlerden dolayı da şilt verildi. 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor