TFF Trabzonspor'u neden reddetti?

Trabzonspor’un 2010-11 sezonunun iptali için başvurduğu Tahkim Kurulu, TFF’ye “Siz niye reddettiniz” diye sormuştu. İşte o cevap: “Daha önce bu konu ile ilgili tarafınızdan bir karar verildi. Tahkim’in   verdiği kararı bizim yönetim kurulumuz bozamaz. Tra

TFF Trabzonspor'u neden reddetti?
Trabzonspor’un 2010-11 sezonunun iptali için başvurduğu Tahkim Kurulu, TFF’ye “Siz niye reddettiniz” diye sormuştu. İşte o cevap:
 
“Daha önce bu konu ile ilgili tarafınızdan bir karar verildi. Tahkim’in   verdiği kararı bizim yönetim kurulumuz bozamaz. Trabzonspor Kulübü’nün tescil iptaline ilişkin başvurusu bu nedenle geri çevrilmiştir”.
 
Trab­zons­por 2010-11 se­zo­nu­nun tes­cil edil­me­me­si için Tür­ki­ye Fut­bol Fe­de­ras­yo­nu’na baş­vur­muş­tu. An­cak TFF, Bor­do-Ma­vi­li­le­rin bu is­te­di­ği­ni red­det­miş­ti. Trab­zons­por bu­nun üze­ri­ne Tah­kim Ku­ru­lu’na baş­vur­muş­tu. Tah­kim, “Ne­den Trab­zon-  s­por Ku­lü­bü’nü red­det­ti­niz” di­ye­rek Tür­ki­ye Fut­bol Federasyonu’ndan 28 Ka­sım’a ka­dar ya­ni bu­gü­ne ka­dar bu so­ru­nun ce­va­bı­nın ve­ril­me­si­ni is­te­miş­ti. Tür­ki­ye Fut­bol Fe­de­ras­yon’u Hu­kuk Ku­ru­lu dün bu ko­nu ile il­gi­li ya­rım say­fa­yı geç­me­yen kı­sa bir ce­vap ha­zır­la­dı.
 
Bir sonraki adım Disiplin Kurulu
 
TFF Yö­ne­tim Ku­ru­lu’nun ne­den  Trab­zons­por’u geri çevirdiğinin gerekçeli kararını Tah­kim Ku­ru­lu’na ce­vap ola­rak ay­nen yol­la­dı. TFF yö­ne­ti­mi “Da­ha ön­ce bu konu ile ilgili tarafınızdan bir karar verildi. Tah­kim Kurulu’nun verdiği ka­ra­rı yö­ne­tim ku­ru­lu­muz bo­za­maz. Trabzonspor Kulübü’nün tescil iptaline ilişkin başvurusu bu nedenle geri çevrilmiştir” di­ye ce­vap­la­dık­la­rı öğ­re­nil­di. Tah­kim Ku­ru­lu bu­gün bir ara­ya ge­le­rek Bor­do-Ma­vi­li­le­rin bu is­te­di­ği­ni ka­ra­ra bağ­la­ya­cak. Ka­ra­de­niz eki­bi­nin, Tah­kim Ku­ru­lu’ndan olum­suz bir ce­vap al­ma­sı du­ru­mun­da ise Di­sip­lin Ku­ru­lu’na yar­gı­la­ma­nın ia­de­si için baş­vu­ra­ca­ğı öğ­re­nil­di. Di­sip­lin Ku­ru­lu üye­si “Ye­ni bir de­lil or­ta­ya çık­ma­dan yar­gı­la­ma­nın yi­ne­den sil­baş­tan baş­la­ma­sı söz ko­nu­su ol­maz. Ye­ni bir de­lil or­ta­ya çı­kıp çık­ma­dı­ğı­nı bil­mi­yo­rum” di­ye ko­nuş­tu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor