TFF: Hacıosmanoğlu'nun başvurusu...

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun TFF'ye kupa için resmi başvuru yapmasının ardından TFF kanadından ilk açıklama geldi.Tff Başkan Vekili Ufuk Özerten, Hacıosmanoğlu'nun TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüştüğünü vurgulayarak, kulüp adına y

TFF: Hacıosmanoğlu'nun başvurusu...

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun TFF'ye kupa için resmi başvuru yapmasının ardından TFF kanadından ilk açıklama geldi.

Tff Başkan Vekili Ufuk Özerten, Hacıosmanoğlu'nun TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüştüğünü vurgulayarak, kulüp adına yapılan başvurunun içeriği hakkında bilgi sahibi olmadıklarını söyledi.

Bordo-mavili kulüple ahlak konusunda ayrı düşmediklerini dile getiren Özerten, "Başkanımızla başbaşa görüştüler. Verilen dilekçenin içeriğini bilmiyorum. Trabzonspor'un verdiği dilekçe, yönetim kurulumuzda gerekli şekilde incelenecek ve cevabı verilecektir. Temelde, ahlak ve kalkınma açısından Trabzonspor ile ayrı düştüğümüz bir konu olmadı. Biz de onun peşindeyiz. Türk futbolunun geleceği için en sağlıklı ortamı oluşturmak için çaba sarf ediyoruz" dedi.

Şike süreciyle alakalı UEFA veya FIFA'dan kendilerine bir bildirim gelmediğinin altını çizen Özerten, "Şu ana kadar bize gelmiş herhangi bir şey yok. Futbol, iç hukukta ve uluslararası anlamda UEFA ve FIFA'nın koyduğu kurallarla yönetiliyor. Kimsenin endişesi olmasın. Hukukun dışında bir şey yapmamak için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor