Terim'in toplantısında ligi boykot önerisi!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Süper Lig’de görev yapan teknik adamlarla buluştu, fikir alışverişinde bulundu. Toplantıya Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze ile Sivasspor’un teknik patronu Roberto Carlos katılmazken, Galatasaray Teknik Direk

Terim'in toplantısında ligi boykot önerisi!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Süper Lig’de görev yapan teknik adamlarla buluştu, fikir alışverişinde bulundu. Toplantıya Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze ile Sivasspor’un teknik patronu Roberto Carlos katılmazken, Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini de 45 dakika geç geldi.

Süper Lig"in teknik adamları buluştu

Hocaların büyük bölümü yabancı oyuncuların serbest olmasını isterken, bazıları da kriter konması gerektiğini dile getirdi. Türkiye’nin Avrupa’ya oyuncu ihraç etmesi gerektiğini dile getiren teknik adamlar, 2002 Dünya Kupası sırasında 11-12 futbolcunun Avrupa’da oynadığına dikkat çekti.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Süper Lig’de mücadele eden bazı takımların antrenman yapacak sahası dahi yok. Nasıl kalkınacak bu ülke futbolu?” sözleriyle sitemlerini dile getirdi.

Terim dikkatle dinlediği bu görüşleri not ederken, sorunların çözümü için işbirliği yapmaya devam edeceklerini vurguladı.

“Hayati konulara dikkat çekmek için gerekirse teknik adamlar olarak bir hafta maçlara çıkmayalım” şeklinde gündeme gelen öneri ise, Türkiye Futbol Federasyonu talimatlarının böyle bir eyleme izin vermediği gerekçesiyle rafa kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler