Terim kaç yıllık sözleşme imzaladı?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ile sözleşme imzaladı. TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in de katıldığı imza töreni Adana Hilton Otel'de gerçekleştirildi.Demirören "Sözleşmeyi hocamızın memleketi Adana'da imzalat

Terim kaç yıllık sözleşme imzaladı?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ile sözleşme imzaladı. TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in de katıldığı imza töreni Adana Hilton Otel'de gerçekleştirildi.

Demirören "Sözleşmeyi hocamızın memleketi Adana'da imzalatmak istedik. Bekleyen çok işimiz var. Hocamızı ikna ettik ki imzayı atalım. Hocamızla 5+2 yıllık bir mukavele yaptık. Bu bir ilk. İstikrarı hocamızla yakalayacağız. Uzun vadeli bir takım yaratmak üzere anlaştık. Basına gösterelim de, bu seferki gerçek imza. İlk imzayla ilgili hatıra imzasını herkese göstermiştik. İkincisi Fatih Terim gibi bir hoca, bir takımdan istemdışı ayrılıyorsa, o yönetimin sorunudur" dedi.

Fatih Terim ise şunları söyledi:

"İki gündür kendisine 'yok' demekten üzüntü duyuyorum ama buna karar verdik. Türk futbolunda reform yapmaya karar verdik. İnşallah bu yolda hep beraber, Türk futbolunun geleceğini inşa ederiz. Şampiyonlara katılmayı elbette hedefleyeceğiz ama Türk futbolunun yapı taşlarını düzeltmeye gayret edeceğiz. Allah yolumuz açık etsin. Kendilerine bana duydukları güven nedeniyle teşekkür ediyorum. Türk futboluna hayırlı olsun. Eşim ülkede değil. Ona da buradan selam yolluyorum. Ona da bir sürpriz olacak. Allah yolumuzu açık etsin. Resmi çalışmayınca bazı şeyler işlemiyor. Ekibimiz aynı ekip. Milli maçlardan sonra bütün tasarruflarımızı başkana sunacağız. Geç kaldığımızın bazı şeyleri kapatacağız. Ekibe birçok arkadaş katılacaktır. 'Yeniden yapılanma' cümlesini yasakladık. Biz 'reform' diyoruz. Her dakika yeniden yapılanma olmaz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler