Tek düşünce Trabzonspor olmalı

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi ve Spor Toto Süper Lig'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 10 karşılaşmada 7 galibiyet, 3 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmeyen  Trabzonspor, sahasında art arda yapacağı zorlu maçlarda taraftarın desteğini almak istiyor.Ligde Çaykur

Tek düşünce Trabzonspor olmalı

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi ve Spor Toto Süper Lig'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 10 karşılaşmada 7 galibiyet, 3 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmeyen  Trabzonspor, sahasında art arda yapacağı zorlu maçlarda taraftarın desteğini almak istiyor.

Ligde Çaykur Rizespor, Kardemir Karabükspor, Torku Konyaspor, Elazığspor'u mağlup eden, Sivasspor ile berabere kalan, UEFA Avrupa Ligi'nde ise Derry City, Kukesi, Legia Varşova maçlarından galibiyetle, Dinamo Minsk ve Lazio maçlarından eşitlikle ayrılan bordo-mavililer, sahasında Eskişehirspor, Apollon Limassol ve Kayseri Erciyesspor ile yapacağı karşılaşmalarla iki kulvarda önemli bir döneme giriyor.

Bordo-mavili takımın antrenörü Hami Mandıralı, ilk olarak  ligde Eskişehirspor maçına odaklandıklarını belirterek, "Takım olarak bu maçın önemini biliyoruz. Ligde önümüzdeki bütün maçlarımızı üst sıralara çıkmak için kazanmamız lazım. Hocamız ve bizler de ağabeyleri olarak futbolcu kardeşlerimizle bunu paylaşıyoruz. Sonuçta son sözü söyleyecek oyuncular. Onlar da işleri doğrultusunda ellerinden geleni yapıyorlar" dedi.

Avrupa'da bu sezon Trabzonspor'un kulüpler sıralamasında 25. sırada yer almasının başarılarının göstergesi olduğunu söyleyen  Hami Mandıralı,"Avrupa'da kusursuz gidiyoruz. Ligde de kötü değiliz ama daha iyi olabiliriz. Bunun için sahada eksiklikler yapmamaya çalışacağız. Futbolcular da yine hem camia hem kariyerleri adına en iyisini yapacaklardır" diye konuştu.

Legia Varşova'yı deplasmanda 2-0 yendikleri maçta rakip takım taraftarlarının maç boyunca, hatta maçın ardından takımlarına destek verdiğini söyleyen Mandıralı, şöyle devam etti:

"Trabzonspor'u sevenlerin bahaneler üretip kişiler üzerinden Trabzonspor'a küs durma hakkı olmadığını düşünüyorum. Eğer bu takım hepimizin takımıysa taraftarların Varşova taraftarları gibi tribündeki yerlerini alması lazım. Özellikle taraftarın tek düşüncesi Trabzonspor'u desteklemek, oyuncuları hareketlendirmek olmalı. Diğer takımlar üzerinden değil, nefesini takımlarına tüketsinler, oyuncularımızı motive etsinler. Oyuncularımız  camianın isteklerine cevap vermeye çalışıyor."

Hami Mandıralı, taraftarların büyük bir güç olduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Kişiler üzerinden kimsenin Trabzonspor'a küsmeye hakkı yok. Trabzonspor bizim ortak sevdamız. Taraftarlarımızın bu duygu ve düşünce içinde takımının yanında olması lazım. Sahamızda mağlubiyetimiz yok. Deplasmanlarda istemediğimiz, hiç beklemediğimiz mağlubiyetler aldık. Akhisar Belediyespor, Gençlerbirliği ve Kasımpaşa maçlarını kaybettik, bu maçları kazanabilirdik. Futbolda oluyor böyle şeyler. Savaşan, mücadele eden bir takım var. Bazen taraftarın devreye girmesi, bizi ateşlemeleri lazım. Onlar için oyuncularımız mücadele ediyor. Bir aileysek onların faktörü de önemli."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor