Tartışmasız 1 numara!

Öyle kurtarışlar yaptı ki, Erciyesli Vleminckx yanına giderek Onur'u bizzat tebrik etti. Bordo-Mavililer’de bu sezon Paulo Henrique, Olcan ve Malouda attıkları gollerle ön plana çıkan isimler oldu. Ancak alınan başarılı sonuçlarda en az onlar kadar, belki

Tartışmasız 1 numara!
Öyle kurtarışlar yaptı ki, Erciyesli Vleminckx yanına giderek Onur'u bizzat tebrik etti.
 
Bordo-Mavililer’de bu sezon Paulo Henrique, Olcan ve Malouda attıkları gollerle ön plana çıkan isimler oldu. Ancak alınan başarılı sonuçlarda en az onlar kadar, belki onlardan bile fazla pay sahibi olan biri daha var: Onur Kıvrak.
 
 Başarılı file bekçisi, geçtiğimiz hafta Eskişehirspor mücadelesinde yaptığı kurtarışlarla takımına adeta galibiyeti getirmiş, soyunma odasında herkes onu alkışlamıştı. Hafta içerisinde Apollon önündeki performansıyla da parmak ısırttı.
 
Onur Kıvrak, dün de yaptığı kurtarışlarla maça damga vuran isim oldu. Özellikle ilk yarıda, Erciyesspor’un golcüsü Björn Vleminckx’in müsait pozisyonda çektiği iki sert şutta öyle kurtarışlar yaptı ki Belçikalı oyuncu adeta şaştı kaldı. İlk yarı bittikten sonra koşarak Onur’un yanına giden 28 yaşındaki forvet, rakibini yaptığı kurtarışlar nedeniyle tebrik etti.
 
İkinci yarıda Yasin’in sert şutunda golü yese de yine iyi bir performans göstererek yıldızlaştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor