Taraftardan 'Şike' yorumu

Trabzonspor taraftarlarının uzun zamandır beklediği ve bu konuda eylemler yaptığı 'Şike davası'na ilişkin olarak Trabzonspor ULA Taraftar Derneğinden bir basın açıklaması geldi. Açıklamada şunlar söylendi: "Değerli Basın Mensupları;Bu toplantıyı düzenleme

Taraftardan 'Şike' yorumu

Trabzonspor taraftarlarının uzun zamandır beklediği ve bu konuda eylemler yaptığı 'Şike davası'na ilişkin olarak Trabzonspor ULA Taraftar Derneğinden bir basın açıklaması geldi. Açıklamada şunlar söylendi: 

"Değerli Basın Mensupları;

Bu toplantıyı düzenlememizde ki amaç Trabzonspor’da ve Türk futbolunda yaşanan gelişmeleri kendi bakışımızla değerlendirmek ve sizlerle paylaşmaktır.

2010-11 futbol sezonu şampiyonu Trabzonspor’un kulüp başkanı sayın Sadri Şener ve yönetimine,teknik direktörümüz sayın Şenol Güneş’e ve futbolcu kadrosuna bir kez daha teşekkürü bir borç biliyoruz…

3 Temmuz şike süreci Türk futbolu için bir milat olmuştur.

Değerli  Basın mensupları; Ne yazık ki , geçen 2 yılın ardından , Trabzonspor’un hakkı olan şampiyonluk kupası 16.Ağır Ceza Mahkemesi , UEFA ve CAS  kararlarına rağmen siyasi iktidarın atadığı Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kendisine verilmemektedir.

Bu onurlu mücadeleyi sürdüren bordo mavili renklere gönül veren büyük Trabzonspor taraftarları; Trabzonspor’un kupası UEFA Başkanı Platini ile görüşen , yine UEFA genel kurulunda ‘kişilerle kurumlar ayrı tutulmalı’ diyen , Fenerbahçe taraftarı için ‘onların ne günahı var’ diyen , Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesindedir. Buradan Sayın Başbakan’a sesleniyoruz ; Bu zamana kadar Trabzonspor’un haklı mücadelesini görmezden geldiniz. Şimdi sizde olan şampiyonluk kupamızı Trabzon’a gelirken getirmeyi unutmayın.

Bizler ULA TARAFTARLAR DERNEĞİ  olarak daha önce yapmış olduğu basın açıklamalarında ki söylemler ve itiraflarından dolayı TFF eski başkanı MEHMET ALİ AYDINLAR  hakkında suç duyurusunda bulunmuştuk. Ne yazık ki bize kupamızı vermeyip asli görevini yerine getirmeyen Fenerbahçenin ceza almaması için görevinden istifa eden bu şahıs Fenerbahçe başkanlığına adaylığını koyduktan sonra kongre salonunda yapmış olduğu konuşmada Fenerbahçe nin ceza almaması için 76 milyonun önünde sıkılmadan, usanmadan ve utanmadan  yapmış olduğu yanlı tutumu bir kez daha itiraf etmiştir.3 Temmuz’a kadar Şike’yi Aziz Yıldırım yapmıştır. 3 Temmuz’dan sonra şikeyi M.Ali Aydınlar devam ettirmiştir.Bu süreçte bizim suç duyurusunda bulunmamızın ne kadar haklı bir eylem olduğu ortaya çıkmıştır. Maalesef hiçbir savcı bu itirafları   görmemiş ve duymamıştır.

Değerli Basın Mensupları; Hacıosmanoğlu ve yönetimi seçim stratejisini Ak parti karşıtı söylemlerle yapmış ve kupanın iki ay içerisinde Trabzon’a getirileceğini vaat ederek seçim kazanmıştır.

Ne hazin tecellidir ki aynı Hacıosmanoğlu ve yönetimi , seçildikten sonra yaptıkları en etkili eylemler ,  Ak Parti mitinglerinde esas duruşta beklemek ve M.Ali Yılmaz tesislerini  Ak parti seçim karargahına dönüştürmek olmuştur.

TFF tarafından verilmeyen ve gasp edilen şampiyonluk kupamızı Hacıosmanoğlu yönetimi baskılara dayanamayarak kerhen istemek durumunda kalmıştır.

Trübünleri bizden olanlar ve olmayalar diye ayıran Trabzonspor yönetimi , ortak sevdamız olan Trabzonspor’u kendi çıkar ve amaçlarına alet etmişlerdir.

Bu yönetim Trabzonspor ve Türk Spor tarihine tarihine kara bir leke olarak geçecektir.

Değerli Basın Mensupları; Bir sözümüzde Trabzonlu siyasilere ; Şimdi seçim yaklaşıyor. Bordo mavili kaşkollarla sokaklarda geziyorsunuz. Bugüne kadar neredeydiniz , Trabzonspor aklınıza şimdi mi geldi. Mecliste Fenerbahçe ve şikeci Aziz Yıldırım’ı kurtarmak için  şike yasası değiştirilirken neredeydiniz. Hangi ilin milletvekili hangi ilin siyasetçisiydiniz.

Sayın Bakan Erdoğan Bayraktar’ın kupanın alınması için 2 yıldır yaptığı ince ayarın ne olduğunu bilen var mıdır?  Lütfen açıklayın bizlerde bilelim.

ULA Taraftaralar Derneği olarak , yağmur,çamur,soğuk demeden bu renklere gönül vermiş grubumuzun maalesef Stadyum’a sokulmama nedeni bu gelişmelere bakıldığında açıkça ortaya çıkmaktadır.

Bizler Akyazıyı değil kupamızı ve adaletin tecelli etmesini istiyoruz.

Bizler hiçbir siyasi veya ideolojik hareketin tarafı değiliz.

Bizler siyaset üstü Trabzonspor taraftarlarıyız.

Trabzonspor biziz , Biz Trabzonsporuz…

ULA TARAFTARLAR DERNEĞİ

22 KASIM 2013"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler