"Taraftara anlam veremiyorum!"

Avrupa Ligi J Grubu 5. maçında yarın Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apollon Limassol takımıyla sahasında karşılaşacak Trabzonspor, 1 puan yetmesine karşın rakibini yenerek gruptan çıkmayı garantilemek istiyor. Başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Limassol'u da

"Taraftara anlam veremiyorum!"
Avrupa Ligi J Grubu 5. maçında yarın Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apollon Limassol takımıyla sahasında karşılaşacak Trabzonspor, 1 puan yetmesine karşın rakibini yenerek gruptan çıkmayı garantilemek istiyor. Başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Limassol'u da yenerek lider bulundukları gruptan çıkmayı garantilemek istediklerini söyledi.
 
Avrupa'da hiç yenilmeden yollarına devam ettiklerini, tarihlerinde ilk kez gruplara kalmayı başardıklarını belirten Çakıroğlu, "Gruplara kaldığımızda da bu gruptan rahat çıkacağımızı söylemiştim. Çünkü bu takıma güveniyorum" dedi ve şöyle devam etti: "Bizim hedefimiz Avrupa'da final oynamak. Allah inşallah nasip eder.Trabzonspor'a Trabzonlu'ya bunu yakıştırıyoruz. En azından gönlümüzden geçen bu. Gönlümüzde yatan aslan bu. Avrupa'da final oynamak, tarih yazmak istiyoruz.Trabzonlulara hediyemiz olsun istiyoruz. Taraftar neden maçlara gelmiyor buna anlam veremiyorum. Bu yönetim takımın dertlerini temizlemeye çalışıyor. Taraftar küstü galiba ama sonunda stada geleceklerdir."
 
Limassol'u çok iyi ağırlayacağız
Çakıroğlu, Limassol ile yaptıkları ilk maçta rakip kulübün kendilerini iyi ağırladıklarını vurgulayarak, "Hiçbir kötü söz bile duymadık. Bütün yönetimleri bizi çok iyi ağırladı. Onlar bizi nasıl ağırladıysalar biz de onlara Trabzonspor'un misafirperverliğini göstereceğiz. Misafir bizim baş tacımızdır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor