Takım ruhu sonuca yansıdı

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda Trabzonspor'un Legia Varşova karşısında aldığı 2-0'lık galibiyetin ardından bordo mavili takımın Fransız yıldızı Florent Malouda, açıklamalarda bulundu.Malouda karşılaşmayı değerlendirip, merak edilen konularda da görüşlerini

Takım ruhu sonuca yansıdı

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda Trabzonspor'un Legia Varşova karşısında aldığı 2-0'lık galibiyetin ardından bordo mavili takımın Fransız yıldızı Florent Malouda, açıklamalarda bulundu.

Malouda karşılaşmayı değerlendirip, merak edilen konularda da görüşlerini aktarırken şu ifadeleri kullandı:

"Bizim için gerçekten çok zor bir maç oldu. Legia'nın ataklarına uzun süre direndik. Takım ruhu sonuca da yansıdı. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz ve Türkiye'yi iyi bir şekilde temsil etmek istiyoruz. Umarım bu oyunmuzu ligde de devam ettiririz. Bence bütün Trabzonspor sevdalıları ve şehir bu galibiyetten dolayı çok mutludur. Her geçen gün takımımız ilerliyor ve işleri daha iyi yapmaya başlıyor. Genç bir takımımız var. Her geçen gün tecrübe kazanıyor. Yaptığım seçimden dolayı mutluyum. Türkiye'yi iyi bir şekilde temsil ettiğimize inanıyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor