Süper Lig'de transfer! Ajax'tan Türkiye'ye...

Medical Park Antalyaspor, Hollanda’nın Ajax takımında forma giyen Kamerun Milli Takım oyuncularından Eyong Enoh’u renklerine bağladı. Kamerunlu orta saha oyuncu ile 2,5+1 yıl opsiyonlu olarak anlaşma sağlandı.EYONG ENOJ ANTALYASPOR’DAMedical Park Antalyas

Süper Lig'de transfer! Ajax'tan Türkiye'ye...

Medical Park Antalyaspor, Hollanda’nın Ajax takımında forma giyen Kamerun Milli Takım oyuncularından Eyong Enoh’u renklerine bağladı. Kamerunlu orta saha oyuncu ile 2,5+1 yıl opsiyonlu olarak anlaşma sağlandı.

EYONG ENOJ ANTALYASPOR’DA

Medical Park Antalyaspor Semih Şentürk ve Çaykur Rizespor’dan Cenk Ahmet’ten sonra Hollanda’nın Ajax takımında forma giyen 27 yaşındaki Kamerunlu oyuncu Enoh ile 2,5+1 yıllık anlaşma sağladı. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, Kamerun milli takımı adına 32 maça çıkarken 2 gol kaydetti. 2013-2014 yılında Ajax takımı adına 9 maça çıkan Eyong Enoh bu maçlarda 3 sarı, bir de kırmızı kart gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler