Süper Lig'de sürpriz kadro dışı!

Eskişehirspor Kulübü, adı transfer dedikodularına karışan Tarık Çamdal'ın ardından Veysel Sarı'yı da kadro dışı bıraktığını açıkladı.Eskişehirspor kulübünden yapılan açıklamada, "Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan futbolcumuz Veysel Sarı ile sözleş

Süper Lig'de sürpriz kadro dışı!

Eskişehirspor Kulübü, adı transfer dedikodularına karışan Tarık Çamdal'ın ardından Veysel Sarı'yı da kadro dışı bıraktığını açıkladı.

Eskişehirspor kulübünden yapılan açıklamada, "Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan futbolcumuz Veysel Sarı ile sözleşme yenilemek üzere uzun süredir görüşmeler yapılmış, ancak futbolcumuz kulübümüzden ayrılmak istediğini, bu nedenle sözleşme yenilemeyeceği konusundaki kararlılığını ifade etmiştir.

Kulübümüzün menfaatleri gereği, kulübümüzden ayrılmakta kararlı olan futbolcumuzun yerine başka bir futbolcu oynatarak takımımıza kazandırmak zorunlu hale gelmiştir.

Açıklanan sebeplerle futbolcumuz Veysel Sarı'nın süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor