Stoll ilk idmana çıktı

Trabzonspor M. P. yeni transferi Paul Stoll, bu akşam gerçekleştirdiği antrenmanda yer aldı.Kariyerinde, Meksika’nın Alcones Rojos ve İsrail’in Maccabi Haifa takımlarıyla lig şampiyonluğu, Meksika Milli Takımı ile de FIBA Amerika Cup şampiyonluğu yaşayan

Stoll ilk idmana çıktı

Trabzonspor M. P. yeni transferi Paul Stoll, bu akşam gerçekleştirdiği antrenmanda yer aldı.

Kariyerinde, Meksika’nın Alcones Rojos ve İsrail’in Maccabi Haifa takımlarıyla lig şampiyonluğu, Meksika Milli Takımı ile de FIBA Amerika Cup şampiyonluğu yaşayan Paul Stoll, kariyerine Trabzonspor Medical Park forması altında yeni başarılar eklemek istediğini söyledi.

Stoll’un açıklamaları şöyle: “Transferim çabuk gelişti. Coach Hakan Demir’i iyi tanıyorum. Çok iyi bir coach ile çalışacağım için heyecanlıyım. Burada olmaktan ötürü çok mutluyum. Kulübün önemli hedefleri var. Bu hedeflere ortak olup başarıyı yakalamak istiyoruz. Oynayacağımız lig maçını sabırsızlıkla bekliyorum.”

1.20131101165330.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor