Stancu, G.Birliği'ne hayat verdi!

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Gençlerbirliği ile Eskişehirspor karşı karşıya geldi.Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadeleyi Gençlerbirliği 2-0 kazanarak teknik direktörlüğe Mehmet Özdilek'in gelişiyle birlikte çıkışını sürdürdü.Mücadelede Genç

Stancu, G.Birliği'ne hayat verdi!

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Gençlerbirliği ile Eskişehirspor karşı karşıya geldi.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadeleyi Gençlerbirliği 2-0 kazanarak teknik direktörlüğe Mehmet Özdilek'in gelişiyle birlikte çıkışını sürdürdü.

Mücadelede Gençlerbirliği'ne galibiyeti getiren golleri 7 ve 53. dakikalarda Bogdan Stancu kaydetti. Rumen futbolcu böylece bu sezonki 4. golünü kaydederek takımına üç puanı getiren isim oldu.

Bu sonucun ardından Gençlerbirliği, sezonun 3. galibiyetini alarak 10 puana yükseldi ve ligin en altından orta sıralara yükseldi. Eskişehirspor ise 16 puanda kalarak zirve takibinin uzağında kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor