Şota: Trabzon'da baskı var!

Eski Trabzonsporlu futbolcu ve Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze katıldığı bir programda, Trabzonspor’da oynadığı dönemde futbol üzerindeki baskıdan söz etti. Şota dediği bir sözden dolayı tepki çektiğinin ve o konuşmayı şu şekilde anlattı:"BASKIY

Şota: Trabzon'da baskı var!

Eski Trabzonsporlu futbolcu ve Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze katıldığı bir programda, Trabzonspor’da oynadığı dönemde futbol üzerindeki baskıdan söz etti. Şota dediği bir sözden dolayı tepki çektiğinin ve o konuşmayı şu şekilde anlattı:

"BASKIYI HİSSETMEK LAZIM"

"Oyuncuların baskı altında olmaması dezavantaj. Ajax'taki 6 yaşındaki çocuk bile baskıyı hissediyor. Hala sistem öyle çalışıyor. Sneijder, Babel, van der Vaart kolay olunmuyor. Trabzon'da da baskı var. Bir gün radyo programına katıldık. Takım 11. sıradaydı. Taraftar 'Şampiyon olacak mıyız?' diye sordu. Ben 'Olamayız' dedim. Tepki çektim. Orada 'Şampiyon olacağız' diyeceksin." şeklinde açıkladı. Şota ayrıca seyirci konusunada değinerek: "Fenerbahçe ve Galatasaray'ın büyük bir avantajı var. 'Şampiyon kim olur'dan çok, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yanına 3. kim olur, onu konuşalım. Seyirciyi kullanmadan şampiyon olmanız çok zor. Trabzon'da ortalama 12 bin seyirci geliyor. Bizim 4-5 bin. Seyircisiz çok zor. Seyircinin şampiyonluktaki etkisi yüzde 25. 1 senede bazı şeyleri başarmanız kolay olmuyor. Önce kulüp olacaksın, sonra da futbolunu satacaksın." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler