Şota o maçı unutamıyor!

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftası sonunda 24 puanla ikinci sırada yer alan Kasımpaşa'nın teknik direktörü Şota Arveladze, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor'a 1-0 yenilerek elendikleri Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçını unutmadığını belirterek, "U

Şota o maçı unutamıyor!

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftası sonunda 24 puanla ikinci sırada yer alan Kasımpaşa'nın teknik direktörü Şota Arveladze, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor'a 1-0 yenilerek elendikleri Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçını unutmadığını belirterek, "Umarım gereken ders alınmıştır" dedi.

Ligin 6. haftasında kaybedilen Eskişehirspor karşılaşmasından sonra 5 maçlık galibiyet serisi yakalayarak, ikinci sıraya yükselen Kasımpaşa'nın Gürcü teknik patronu Arveladze, UEFA'nın internet sitesinde yer alan açıklamasında, iyi bir çıkış yakalasalar da işlerinin zor olduğunu belirterek, "Geçen haftaki (İnegölspor yenilgisi) maçı görmediniz mi? Bazıları unutmuş olabilir ama ben unutmadım. Umarım gereken ders alınmıştır" diye konuştu.

Geçen sene kadrosuna kattığı tecrübeli file bekçisi Andreas Isaksson'dan sonra bu transfer sezonunda da Hollandalı forvet Ryan Babel, vatandaşı stoper Ryan Donk ve Arjantinli orta saha Ezequiel Scarione ile kadrosunu güçlendiren Kasımpaşa'nın başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz ise tarihlerinde ilk kez üç hafta üst üste ikinci sırada kalmayı başardıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Galibiyet serisi yakaladık, hücum anlamında iyi bir standart tutturduk, şu an tarih yazıyoruz. 2012'de başlattığımız projeye göre 5 yıl içinde kupa kazanmayı planlıyoruz. Ayrıca 3 yıl içinde Avrupa kupalarına katılmak için gereken sırayı almayı arzuluyoruz ve bunu başaracağımıza eminim. Her yıl giderek kuvvetleniyoruz. Gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılacağımızı umuyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler