Şota: Akçay ayakta alkışlanmalı!

Kasımpaşa ile geçtiğimiz sezonun da üzerine koyarak başarılı performans sergileyen Şota Arveladze, Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay'ı övdü. Trabzonspor'un Avrupa başarısı hakkında konuşan Şota Arveladze,"Mustafa Reşit Akçay harika bir başarı eld

Şota: Akçay ayakta alkışlanmalı!
Kasımpaşa ile geçtiğimiz sezonun da üzerine koyarak başarılı performans sergileyen Şota Arveladze, Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay'ı övdü.
 
Trabzonspor'un Avrupa başarısı hakkında konuşan Şota Arveladze,"Mustafa Reşit Akçay harika bir başarı elde etti. Daha önce Trabzonspor gruplardan hiç çıkmamışken, şimdi rekorlar kırıyor. Akçay'ı ayakta alkışlamak lazım. Trabzon tarihinin en iyilerinden. Avrupa'da daha da devam edecektir. Türkiye'nin başarısı beni mutlu ediyor. Mustafa Akçay istendiğinde neler başarılabileceğini herkese gösterdi. Trabzon'un şu an görülen tek eksiği tribünlerin dolmaması" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor