Soner'e İhtiyacımız var

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, bugüne kadar oynanan maçlarda fazla şansı tanımadığı Soner Aydoğdu'ya kulübün ihtiyacı olduğunu söyledi.Akçay, Trabzonspor'un Soner gibi futbolcularla geleceğe yatırım yaptığını belirterek, "Soner'in bu sezonki

Soner'e İhtiyacımız var

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, bugüne kadar oynanan maçlarda fazla şansı tanımadığı Soner Aydoğdu'ya kulübün ihtiyacı olduğunu söyledi.

Akçay, Trabzonspor'un Soner gibi futbolcularla geleceğe yatırım yaptığını belirterek, "Soner'in bu sezonki antrenman performansı direk oynayabilecek seviyede değil. Ama Soner'i kaybetme lüksümüz yok. Soner'in tekrar geriye dönüşü kendi çalışmasına ve ortaya koyacağı perfornmansa bağlı. Bir sakatlıktan çıktı ve geri dönüşü için bizde kendi adımıza elimizden geleni yapacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor